AutoCAD Hus Tutorial

Lære å bruke AutoCAD til å illustrere det indre av et hus er et viktig verktøy i å bli en interiørarkitekt. Lære å lage utsiden elementer av huset er en ferdighet som er nødvendig for en arkitekt å mestre. Begge krever lære å kombinere bruk av linje, form, farge og tekstur for å uttrykke en visuell idé.

Legge Wall Texture

Etter at planløsning er utarbeidet og grunnleggende, nakne høyde for hver vegg har blitt opprettet, bør flere detaljer tilsettes for å gi liv og mening til hver tegning. Det kan være lurt å begynne å ta beslutninger om utseendet til hver innervegg ved å bestemme seg på en vegg farge eller tekstur og bruke det til din høyde tegning. Dette kan oppnås ved å bruke "klekking" kommandoen i AutoCAD.

Klekking brukes til å generere farge og / eller mønster i gjenstander. Den kan også brukes til å representere ulike veggtyper, for eksempel murstein eller en bestemt vegg mønster. For å aktivere klekking kommandoen, skriv inn "bh" og trykk enter. En valgboks vises. Velg "swatch" alternativet. De fleste luker kan finnes i fanen merket "annet forhåndsdefinert."

Kanskje du ønsker å bruke en farge og en tekstur til en vegg. Begynn med å påføre tekstur først. Klikk på tekstur som du har valgt. AutoCAD vil spørre deg om en intern punkt. Klikk inne i objektet, og det vil vises prikkete på grensen. Trykk enter og velg deretter "forhåndsvisning". Bare trykke "flykte" hvis du ikke liker hvordan den ser ut, og du ønsker å prøve noe annet. Merk: Hvis objektet ikke er en lukket form, for eksempel et rektangel eller sirkel, klekke kommandoen rett og slett ikke vil fungere.

Opprette en vegg farge

Velge "gradient" -fanen i klekkevalgboksen kan du velge fargen på veggen. Mye som å blande maling, må du spille med fargene litt før du får den rette. La oss si at du ønsker en vismann grønn vegg. To farger ville trenge å bli valgt for å oppnå dette, grønt og hvitt. Eller kanskje du var på utkikk etter en dyp, jordnær grønt. Du må velge grønt og svart for å blande sammen. Nivåene av hvit og svart er justert med en skyve bar for å kontrollere fargetone og skygge.

For å gjøre et objekt en farge, klikk på "fast" i "andre forhåndsdefinerte" -menyen, og velg en farge som du ønsker fra de tilgjengelige fargeprøver.