Avast Blokkering Games

En funksjon i Avast antivirus programmet er muligheten til å blokkere potensielt farlige programmer og kjørbare filer fra å kjøre. Ved å hindre dem fra drift, stopper Avast dem fra å spre seg via datamaskinen eller nedlasting av ekstra farlige filer til datamaskinen. Men det er noen programmer som Avast feilaktig anser farlig og blokker fra å kjøre selv om de er helt trygge. Heldigvis finnes det en enkel måte å fortelle Avast hvilke programmer å unnta fra blokkering.

Åpne Avast

Dobbeltklikk på "Avast" ikonet på skrivebordet eller finne og kjøre Avast kjørbar fil på datamaskinen for å starte Avast.

Naviger til Avast File System Shield

Klikk på «Real-Time Shields" i kolonnen til venstre for Avast grensesnittet. Fra rullegardinmenyen som vises, velger du "Fil-System Shield."

Åpne opp Liste over ekskluderinger

Klikk på "Ekspertinnstillinger", og klikk deretter på "unntak". Dette vil ta deg til en liste over programmer som er unntatt fra Avast Fil-System Shield blokkering.

Legg til Games til listen

Klikk på "Legg til" knappen og naviger til .exe fil av spillet som Avast blokkerer fra å kjøre. Velg .exe og klikk "Åpne". Det vil nå bli lagt til listen over unnta programmer og Avast vil ikke lenger hindre den fra å kjøre.