Averatec 6200 Specs

Averatec 6200 er en multimedia-orientert low-end laptop. Beskrevet av produsenten som "verdens største personlige DVD-spiller," Averatec 6200 er utstyrt for å tjene først og fremst som et multimediasenter. Dens evne til å spille av DVDer uten å starte opp operativsystemet er en fordel for underholdning; Men konfigurasjonen begrenser bruken til bare de grunnleggende databehandling evner som surfing på nettet eller tekstredigering.

Prosessor og RAM

Averatec 6200 er drevet av en AMD Athlon XP-M 2400 + prosessor med en frekvens på 1,8 GHz. Som standard leveres den bærbare datamaskinen med en DDR SD-RAM-minnemodul med en kapasitet på 512 MB. Mengden RAM kan oppgraderes til maksimalt 2 GB ved å erstatte standardmodulen med en 1 GB-modul og legge en ekstra 1 GB modul i fritiden sporet.

Skjerm og Lagring

Skjermen er en 15,4-tommers TFT LCD-skjerm, kan generere en maksimal oppløsning på 1280 piksler x 800 piksler, og drives av en on-board SiS Mirage 741 grafikkort med 32 MB delt minne. Averatec 6200 er utstyrt med en 60 GB lav ytelse harddisken og den optiske stasjonen er enten en DVD-ROM / CD-brenner combo-stasjon eller en DVD-brenner, avhengig av eksakt modell.

Tilkobling og Mobility

Averatec 6200 har både kablede og trådløse nettverkstilkoblingsmuligheter. Andre tilkoblingsmuligheter inkluderer en VGA-kontakt, S-Video-kontakt, fire USB-porter og lyd inn og utganger. En PC-kortspor er også tilgjengelig for ekspansjonskort. Den bærbare kommer med en 4400 mAh litium-ion-batteri som gir det ca 2 timer og 30 minutter med operativsystemet oppstartet og mer enn 5 timer i den spesielle multimedia-modus. Den bærbare kommer også med en fjernkontroll.

Operativsystem

Averatec 6200 leveres med Microsoft Windows XP Home Edition installert. En av de fremheve aspekter ved denne laptop, derimot, er dens evne til å utføre multimedieoppgaver, for eksempel DVD eller CD-avspilling, uten å starte opp operativsystemet. Denne funksjonen har en stor innvirkning på batterilevetid, dermed øker sin autonomi.