Bærbare Spyware Flytting Verktøy

Bærbare Spyware Flytting Verktøy


En av de mest irriterende aspektene ved å bruke en datamaskin er utbredelsen av spyware, malware og virus. Spyware stjeler informasjon fra datamaskinen din, og malware, som er en forkortelse for skadelig programvare, infiltrerer datasystemet. Virus kan forårsake en rekke problemer. Kjør en bærbar spyware flytting verktøyet fra en minnepinne for å fjerne skadelig programvare fra datamaskinen.

Superantispyware Portable Scanner

Den Superantispyware Portable Scanner vil søke etter og fjerne malware, adware, spyware, trojanere, ormer, rootkits, keyloggers og andre trusler. Denne bærbare skanneren ikke gir real-time sikkerhet; bruke den på et datasystem som allerede er infisert. Du kan kjøre Superantispyware Portable skanner fra en USB-minnepinne.

SpyDLLRemover

Denne bærbare spyware remover ikke bare oppdager noen rootkit spionprogrammer som kan skjule seg blant datamaskinens prosesser, men også ser etter mistenkelige DLLs. Når den har fullført skanningen, og oppdaget noe spyware, vil den vise disse ondsinnede programmer og gir deg muligheten til å fjerne dem.

Norman Malware Cleaner

Dette malware cleaner vil kjøre direkte fra en USB-minnepinne eller en hvilken som helst annen bærbar lagringsenhet. Det vil oppdage og fjerne spyware og malware på datamaskinen din. Norman Malware Cleaner ikke tilbyr live-beskyttelse; bruke den til å fjerne spionprogrammer som allerede er på systemet ditt. Dette programmet vil ikke kjøre i Windows sikkermodus.

Emsisoft Emergency Kit 1.0

Sett denne kraftig gratis skanner på flash-stasjonen og bruke den oppdage og fjerne trojanere, keyloggers, spyware, ormer, adware og andre programmer som kan ødelegge datamaskinens sikkerhet. Den Emsisoft Emergency Kit inkluderer også en kommandolinje-skanner og flere andre avanserte anti-spyware verktøy.

AVG Rescue USB

Denne frittstående oppstartbar antivirus verktøyet vil oppdage og fjerne spyware, malware, trojanere og andre infeksjoner fra datamaskinen. Fordi det er frittstående, vil det kjøres fra en USB-stasjon, selv om et virus slår seg av din vanlige antivirus-programvare.

Dr. Web CureIt!

Dette verktøyet er gratis for hjemmebrukere; det vil skanne datamaskinen for virus, spyware, trojanere, hacking verktøy og urskiven. CureIt! vil da trygt fjerne eventuelle trusler .. Du kan kjøre programvare fra en USB flash-stasjon; det gir støtte for flere språk.