Barnevakt spill for tenåringer å spille online

For noen tenåringer, er barnevakt en overgangsrite inn i voksenlivet. Unge mennesker som velger å se etter barna til å tjene litt ekstra penger forstå krevende natur små barn. Selv om ingen spill sammen å faktisk omsorg for behovene til et barn, er det noen spill vise deg hvor fartsfylt, vanskelig og givende barnevakt kan være.

Terrible Triplets

Den "Terrible Triplets" spillet gir tenåringer muligheten til å ta vare på tre babyer på en gang. Den datagenererte mor trenger en pause, og ansetter deg til å ta vare på sine barn mens hun naps. Spillet starter sakte, med en baby som ønsker henne bleie endres eller hennes vugge rystet. Det blir mer utfordrende som hver baby gråter for en flaske, en bamse eller å bli rapte. Du kan bare noen få sekunder å fullføre hver oppgave før babyen blir masete og våkner mamma. Etter flere minutter med utfordringer, er arbeidet fullført.

Ultimate Babysitter 1

"Ultimate Babysitter en" bruker seks etapper for å fullføre barnevakt plikter. Stage en krever at du mate babyen hennes frokostblanding, flaske og bananer ved å flytte til kjøkkenet for å hente varene. Stage to ber deg om å endre baby og friske opp rommet. Stage tre avslører en redd baby som trenger trøst. Fjerne bugs fra gulvet ved å klikke på dem med musen og gi barnet hennes smokk og bamse. Stage fire er spilletid med små kostnader. Fjern blokker fra gulvet og sette barnet i henne walker slik at hun kan bevege seg over gulvet. I fase fem, hente bleie salve fra badet og satte den på henne for å holde henne fra å få et utslett. Til slutt, i den sjette stadiet du pakke inn babyen i hennes teppe, lese henne en historie og sette henne til å sove. Spillet avsluttes etter endt disse oppgavene.

Barnevakt

Ta vare på opp til seks babyer på en gang i "barnevakt". En baby på en gang kommer for deg å ta vare på. Babyene trenger å bli matet, badet og lekte med. Hvis du venter for lenge med å ta vare på en baby som nettopp har kommet, vil han forlate igjen. Spillet starter ut ganske sakte tempo, men hastigheten plukker opp enormt som du legger til flere babyer. En liten bar på bunnen av spillet viser deg hvilke barnet trenger omsorg ved å blinke antall sengen han er i. Mens du er tending til en barnets behov, vil flere barn ankommer.

Hopes Barnevakt Maze

"Hope Barnevakt Maze" minner om "Pacman" arkadespill. Det er tre nivåer i spillet, og du beveger barnevakt Håp i hele huset for å samle elementene som barnet trenger. I det første nivået er du samle smokker for barnet. Det andre nivået krever at du samle flasker for barnet. Det siste nivået har du søker etter barnets bamse. I dette nivået, elementene er både innenfor og utenfor huset. Etter hvert som nivået øker, øker også mengden av varen du samler. Se opp for roaming valp fordi kjører inn i ham bremser deg ned og uro babyen.