Beginners Guide til MS Word

Beginners Guide til MS Word


Microsoft Word er verdens mest populære tekstbehandlingsprogram, ikke bare på grunn av markedsføring av sin produksjonsbedrift, men på grunn av sine mange nyttige funksjoner. Kompleksiteten i programmet kan virke skremmende i starten, men en rekke knapp og menyalternativer kan gjøre det enkelt å bruke. Vær oppmerksom på at denne informasjonen refererer spesifikt til Word 2000 i Windows XP, selv om andre versjoner av Word i andre operativsystemer oppfører seg på samme måte.

starter

Når du åpner Word, vises det et tomt dokument i et vindu toppet av menyer og knapper. Som i mange Microsoft-programmer, dette programmet har mange måter å utføre den samme oppgaven, slik at du kan velge den som er mest praktisk for deg. For eksempel, hvis du ønsker å åpne en fil du kan velge Åpne fra Fil-menyen, trykk på "Control" og "O" tastene samtidig, eller klikk på "Open" -knappen, som har en mappe bilde og er den andre fra høyre.

Bare klikk på det tomme dokumentet og begynner å skrive. En innsettingspunktet vises og flytter for å vise hvor hver ny bokstav er. Programmet legger automatisk usynlige tegn til å kontrollere oppføringene. Det kan være lettere for deg å sette inn og slette tekst hvis du ser disse kodene ved å klikke på "Vis / skjul" -knappen, som er i nærheten av høyre ende av standardverktøylinjen.

Verktøy

Hvis du ønsker å lage en liste over elementer eller prosedyrer mer lesbar, prøve å sette hvert element på en egen linje. Deretter velger du alle elementene ved å klikke markøren på begynnelsen av listen og dra markeringen til slutten mens du holder nede venstre museknapp. Fra Format-menyen, velg "Kuler og nummerering" for å vise Punktmerking og nummerering vinduet. Klikk enten punktmerket eller nummerert fanen og velge en listestil. Klikk på "OK" -knappen for å bruke kuler og tall på listen.

Når du har fullført dokumentet, velg Stavekontroll og grammatikk fra Verktøy-menyalternativet. Denne funksjonen går gjennom teksten og fremhever eventuelle problemer, slik at du kan rette opp eventuelle problemer som feilstavinger eller ignorere dem som riktige. En annen nyttig utvalg fra denne menyen er Word Count, som viser det totale antall sider, tegn og ord i dokumentet.

Informasjon

Du kan finne ut mer om hvordan du bruker Word ved å besøke sin hjemmeside hvis lenke er under Resources. Du kan også finne svar på mange spørsmål ved å bruke Hjelp-menyen. I Hjelp-vinduet, klikk på "Innhold" -kategorien for å vise en liste over emner. Hvis du har et spesifikt spørsmål, prøve å spørre den under fanen Svar Wizard. Til slutt, hvis du trenger hjelp til de enkelte innstillingene, se etter den i alfabetisk liste under fanen Index.