Betyr FiOS Arbeid med bærbare datamaskiner?

Hvis du er ute etter å betydelig oppgradere ditt hjem kommunikasjon pakker, inkludert telefon, Internett eller telefon, kan Fios evner Verizon være akkurat det du leter etter. Denne fiberoptisk kommunikasjon system gir HD-TV, rask Internett og digital kall som fungerer med ditt hjem enheter, og datamaskinene du bruker for arbeid og lek.

Identifikasjon

FiOS er en ny pakke av telekommunikasjonstjenester som tilbys av telekom Verizon. Denne pakken er kjent for en rekke årsaker. One, pakker det internettilgang, telefontjenester og TV-tjenester i en enkelt pakke som brukeren betaler. To, er disse dataene system levert gjennom Verizon nettverk av fiberoptiske kabler som tilbyr noen av de raskeste Internett-tilkobling hastigheter i landet, ifølge Verizon hjemmeside.

Fios funksjoner

Det er tre sentrale komponenter til Verizons FiOS pakke: levering av kvalitet HD-satellitt-TV, digital kall og høyhastighets Internett. Innenfor disse kategoriene, kan en bruker mikse og matche en rekke planer i ulike måter å sette sammen en FiOS bunt. For de som bruker bærbare datamaskiner med sine FiOS plan, vil noen hastighet FiOS Internett sannsynlig være nødvendig.

FiOS og den bærbare

Alle datamaskiner kan koble til din FiOS Internett-tjeneste mye på samme måte den kobles til annen kabel Internett eller trådløse Internett-tjenester. Du kan koble datamaskinen direkte til FiOS Internett-kabel eller opprette en trådløs FiOS nettverk som du kan bruke uten å plugge i. Når du er tilkoblet, FiOS Internett fungerer akkurat det samme som alle andre type Internett-tilkobling, forventer kanskje raskere enn tilkoblinger du måtte ha blitt vant til i det siste.

andre hensyn

Verizon FiOS tjenesten ikke er tilgjengelig overalt. Sjekk Verizon sin hjemmeside for å se om FiOS er tilgjengelig der du er. Telekom vokser FiOS dekning, men fortsatt bare har det i en håndfull steder. Hvis du er kvalifisert for Fios tjenester, kan du velge en rekke pakker og kombinasjoner av tjenester. Du har kanskje behov for FiOS TV og Internett, men ikke telefonen tjenesten. Pare ned pakken som best du kan, velge bare de tjenestene du vet du vil bruke.