Blu-ray og DVD-problemer med bærbare Cyber

Cyberlink Portable er en programvarepakke medieverktøy som brukes til å brenne forskjellige typer medier som Blu-ray-filmer og andre typer DVDer. Selv om de fleste Cyberlink Bærbare brukere opplever ingen problemer med å brenne Blu-ray-plater og bilder med programmet, er det noen brukere har problemer med å brenne Blu-ray DVD med Cyberlink. Det er fire vanlige årsaker til Blu-ray DVD-problemer. Ved feilsøking hvert føre til at du kan være i stand til å få Blu-ray DVD å brenne på riktig måte.

Burn Settings

Blu-ray DVD-brenning problemer i Cyber ​​Portable kan oppstå på grunn av feil brenne innstillinger. Dette skjer vanligvis når platen er satt til å brenne med en hastighet som er for høy. I tillegg kan dette skje hvis Cyber ​​programmet ikke er konfigurert til å brenne riktig type Blu-ray DVD. Du kan vanligvis fikse hastigheten problemet brenne ved brenning på 4 ganger (4x) hastighet eller mindre. Hvis du er usikker på hvilken type Blu-ray DVD-plate for å velge i innstillingene, ta kontakt med Cyberlink bruksanvisningen.

fil Problemer

Når du brenner Blu-ray DVD-plater i Cyber ​​Portable, er du i hovedsak brenner mindre filer komprimert i en enkelt Blu-ray bildefil på platen. Manglende eller ødelagte filer kan føre til problemer med å brenne Blu-ray DVD. Du kan være i stand til å løse dette problemet ved å laste ned Blu-ray bildefilen på nytt. Hvis du ikke laste ned Blu-ray-fil, men i stedet laget den med et annet program, kan du prøve å gjenskape det, og deretter forsøke Blu-ray DVD brenneprosessen på nytt.

Cyberlink Problemer

Hvis alle Cyberlink Portable innstillingene er riktig konfigurert, og du bruker uncorrupted filer, er det mulig at Cyber ​​selv er årsak til Blu-ray DVD brenner problemer. Cyberlink kan unnlate å brenne Blu-ray DVD på grunn av flere ulike årsaker, inkludert sikkerhetsprogrammer som blokkerer brenne prosessen, en skadet Cyberlink program eller en utdatert versjon av Cyberlink. Du kan være i stand til å løse problemet ved å legge til et unntak for din sikkerhet program for Cyber ​​Portable eller ved å oppdatere og / eller installere Cyberlink på datamaskinen.

Disc Issues

Selv om de aller fleste Blu-ray DVD-er uskadet, kan noen plater være dårlig. En Blu-ray-plate som er skadet på noen måte vil ikke fullføre Blu-ray brenneprosessen i Cyberlink. Tegn på en dårlig plate inkluderer riper eller slitemerker på platen. Noen plater kan være uten tegn til skade, men kan bli skadet likevel. I dette tilfellet, hvis du prøver å brenne en annen Blu-ray DVD, prosessen vil typisk komplett uten noen problemer.