Booth Design tips

Hvis du har planlagt å stille ut på en rettferdig, messe eller andre arrangement, planlegge messe design i god tid. Du kan kjøpe en frittstående bod, eller en "turn-key" messe - en tom plass der du legge til din egen stil og skilting. Booth design er en sterk markedsføringsverktøy: et interessant design bør ta med en konstant strøm av kunder til bordet ditt.

vinyl Banner

Ha en vinyl banner profesjonelt utformet og skrives ut. Sørg for at banneret matcher bedriftens farger og er lett å lese fra minst 20 meters avstand. Heng skiltet enten på tvers foran bordet, eller øverst markise på messe. Sørg for at banneret er stor nok til å passe hele bredden av din messe. (Call arrangementskoordinatoren i god tid for å be om dimensjonene).

Plakater

Plasser to plakater på hver side av fronten av standen din (hvis du har en flat overflate der). Plakatene skal være ca 12 med 18 inches hver. Mens vinyl banner griper oppmerksomheten langveisfra, er hensikten med disse plakatene til å trekke leseren til bordet ditt. Hvis han er interessert, vil han da trolig flytte inn nærmere for å lese mer. Sørg for å få mindre flygeblad skrives også, og plassere dem på bordet på messe. Hvis betrakteren er fortsatt interessert etter å ha lest plakaten, vil han trolig ta for en flyger og begynner å stille deg spørsmål.

staffeli

Hvis din messe strukturen ikke tillater deg å komfortabelt henge to plakater, kjøpe et staffeli å plassere ved siden av din messe. Ha en stor plakat som er dimensjonert med 24 av 36 inches trykte og montert på skum bakplate. Plasser denne montert plakat på staffeliet å bidra til å trekke deltakere mot din messe.

Kredittkort Sign

Kundene er generelt mer villige til å beskytte en virksomhet som aksepterer kredittkort. Hang en stor, fremtredende tegn på messe som lar deltakerne vite at du godtar kredittkort, for eksempel et skilt med Visa og Mastercard logoer trykt på glanset papir. Du kan kjøpe disse skiltene på nettet eller be dem fra ditt kredittkort kjøpmann tjenesteleverandør.

Gjør det enkelt

Ikke risiker å skremme bort kunder fordi de tror at din messe er gimmicker og forvirrende. Hold det enkelt --- unngå bevegelige deler, glitrende lys, og lyse farger. Stick med nøytrale farger og enkle, elegant designet, informativ skilting.

Alle dine skilting skal være lett å lese, med dristige spennende overskrifter for å trekke i deltakerne. Husk at når folk spasere ved standen din og se, har du omtrent fem sekunder å vekke deres oppmerksomhet med messe design og skilting.