Bør jeg slette den AnyDVD nøkkelen fra en harddisk?

August 10 by admin

AnyDVD programvare fjerner kopibeskyttelse fra DVD. Enten du bør fjerne AnyDVD lisensnøkkel fra harddisken på datamaskinen, avhenger av hva du prøver å oppnå. Hvis du ikke ønsker å ha programvaren installert lenger på datamaskinen din, sletter AnyDVD nøkkelen og programvare. Men hvis du ønsker å være i stand til å fjerne kopibeskyttelse fra DVD, og ​​deretter holde programvaren og alle dets komponenter installert. Selv om AnyDVD programmet fjerner kopibeskyttelse fra plater, men det må ikke brukes til piratkopiering ulovlig kopierte filmer. De som bruker det på denne måten kan stå overfor kriminelle kostnader.

Lisensnøkkel

Når du registrerer din kopi av AnyDVD programvare, får du en lisens fil som inneholder registreringsnøkkelen for å låse opp alle funksjonene i programmet. Navnet på filen er vanligvis "key.AnyDVD" og inneholder riktig informasjon som forteller programvaren det er en gyldig, fullverdig kopi, og ikke bare en prøveversjon. Selv om du kan slette lisensnøkkelfilen, er at handlingen ikke anbefales, fordi den kjørbare filen er den eneste måten å låse opp programmet på nytt, hvis du trenger å installere programvaren.

Key Replacement

Dessverre, det AnyDVD programvareutvikler SlySoft kan ikke erstatte en tapt eller slettet lisensnøkkelfilen med en ny. Hvis du mister nøkkelen, må du kjøpe en ny lisens for programvaren, på full pris. Selskapet anbefaler å spare nøkkelfilen lisens på en diskett eller CD for oppbevaring og beskyttelse.

Hensikt

Formålet med lisensnøkkelfilen er å låse opp AnyDVD programvare til sin fulle versjon. Etter at du kjøre filen og programvaren er låst opp, trenger du ikke å lagre filen i samme katalog på harddisken din. Du kan slette den, men før du gjør det, sikkerhetskopiere det opp til et trygt sted på en plate eller en online backup lagringssystem.

programvare~~POS=TRUNC

Den viktigste funksjonen til AnyDVD programvare er at det sitter i bakgrunnen på datamaskinen og automatisk fjerner kopibeskyttelse fra alle DVD-filmer. Dette skjer umiddelbart etter at en plate er satt inn i DVD-stasjonen. Deretter kan du sikkerhetskopiere filmen til harddisken eller brenne en ny kopi av DVD for oppbevaring. AnyDVD er også i stand til å fjerne uønskede menyer, undertekster og meldinger før sikkerhetskopiering.

Related Articles