Brannmur Vs. Intrusion Detection

Brannmur Vs. Intrusion Detection


Brannmurer er utviklet for å blokkere uautorisert tilgang til datamaskiner av hackere. Anti-spyware programvare skanner etter og fjerner skadelige programmer og reklame programvare. Å effektivt hindre inntrengere, anbefaler Microsoft at bruk av en brannmur i forbindelse med anti-virus og anti-spyware programvare.

brannmur

Brannmurer overvåke datakommunikasjonsporter, og er den første forsvarslinje mot hackere. De gjør datamaskiner usynlig på Internett og kan programmeres til å varsle brukeren om potensielle trusler eller å arbeide stille i bakgrunnen, blokkerer uautorisert kommunikasjon.

Anti-spyware-programvare

Anti-spyware programvare oppdager spionprogrammer som allerede er installert på en datamaskin. Den skanner for skadelig spyware og reklameprogramvare brukes til å overvåke surfevaner for å selge produkter, og fjerner dem.

betraktninger

En brannmur gir god beskyttelse, og det er bedre å forebygge spyware å infisere datamaskinen med en brannmur enn å bli tvunget til å fjerne det med anti-spyware programvare. Ikke alle sikkerhetstiltak er idiotsikker og en anti-spyware program kan plukke opp på ondsinnet programvare som har trengt en brannmur. Det er viktig å holde brannmurer og anti-spyware og anti-virus programvare oppdatert, som nye trusler kontinuerlig voksende.