Brother 2170 Problemer

Som enhver laser jet skriver, har Brother HL-2170W sine problemer; hvorav noen er permanent og noen som du kan løse. Brother utgitt 2170 skriver i 2007, men som i 2011, er skriveren avviklet. Men du kan fortsatt kjøpe skriveren på bruktmarkedet, for eksempel fra auksjon nettsteder. Ifølge den elektroniske produkt vurdering ressurs,, Brother 2170 har CNET anmeldelser en "kompakt formfaktor" og gjør det mulig for "raske tekstdokumentutskrift." Men det har "dårlig grafikk kvalitet."

utskriftskvalitet

Den dårlig utskriftskvalitet på Brother 2170 er et problem at brukere ikke kan rette opp. Ifølge CNET Anmeldelser, mens skriveren presterer godt når det gjelder utskrift tekst, kan ikke skriveren håndtere "selv de mest mindre grafiske jobber." Spesielt Brother 2170 produserer alvorlig checke i overgangsområdene mellom ulike bildeelementer. I områder som bør skyggelagt, eller fylt på med mørke farger, produserer skriveren båndmønstre. oppstå problemer videre med bildekvaliteten når du skriver ut små bilder. Disse problemene omfatter uklarhet i skyggen deler av bilder samt en samlet digitalisert eller pixilated effekt.

Papirstopp

Akkurat som noen skriver, kan Brother 2170 og til bukke til papirstopp, forårsaker den pågående utskriftsjobb til å opphøre. Heldigvis Brother Solutions Center tilbyr flere strategier for å avskjære Brother 2170 av papirstopp. For eksempel kan du åpne skriverens frontdeksel og fjerne trommelenheten og tonerkassetten. Hvis papiret ikke kommer ut med montering, kan du komme inn og trekk den ut. Hvis denne strategien mislykkes, trekk ut Brother 2170 papirskuffen, og trekk det fastkjørte papiret nedover og utover. En annen strategi for å fjerne fastkjørt papir er å åpne skriverens bakside, åpne dekselet til fikseringsenheten inne ved å trekke på fanen og deretter å trekke det fastkjørte papiret fra fikseringsenheten. Hvis dette fortsatt ikke løser syltetøy, trykk ned den grønne spaken, ta tonerkassetten ut av trommelenheten og trekk papiret ut fra trommelenheten.

skjev Paper

I noen tilfeller papiret som Brother 2170 utskrifter på kan komme ut skjevt eller off-center. Dette er sannsynligvis en lasting problem. For å hindre at problemet oppstår igjen, sørg for å legge papiret i skuffen på riktig måte, noe som innebærer justering av Magasinets papirskinnene slik at sporene passer til bredden på papiret du har tenkt å skrive ut på. Alternativt kan du være i stand til å løse problemet ved å velge riktig papirstørrelse fra skriverdriveren.

Skriveren bruker lang tid

Hvis Brother 2170 tar lang tid å skrive ut den første siden i et dokument, kan det være et resultat av en utskriftsjobb med et stort data størrelse eller en utskriftsjobb med høy utskriftsoppløsning. Du kan løse problemet ved å redusere datastørrelsen på jobb eller ved nedgradering oppløsningen; Men kan disse handlinger har negative konsekvenser for utskriftskvalitet. En alternativ strategi er å forlenge tiden skriveren venter før den går inn i "sleep mode" på skriverdriveren. Når Brothers 2170 er i "hvilemodus", skriveren tar en stund å varme opp før det kan begynne å skrive ut.