Bruk av en Netgear trådløs USB-adapter

Netgear gjør en rekke trådløse USB-adaptere for datamaskiner som ikke allerede har trådløse funksjoner bygget i. Den trådløse USB-adapter ikke krever at du åpner opp datamaskinen din sak for installasjon, så det er mye mindre komplisert å legge til din datamaskin enn en internt nettverkskort. Netgear gjør flere modeller av den trådløse adapter for å imøtekomme ulike bruksscenarier.

Notisbok

Hvis den bærbare datamaskinen ikke leveres med trådløs, gjør at en Netgear trådløs adapter du enkelt koble til det trådløse nettverket. Installere et internt kort er sjelden et alternativ med en laptop, og mindre skala bærbare datamaskiner som netbooks har et begrenset antall grensesnitt spilleautomater. USB-dongle kan tas av når du ikke trenger det, slik at du kan bruke USB-port for en annen perifer når du er koblet direkte til ruteren eller modemet.

Desktop

Eldre stasjonære datamaskiner er kanskje ikke kompatibel med PCI trådløst nettverkskort, men USB-grensesnittet er støttet uten konflikt. Trådløs USB-adapter gir eldre datamaskin en måte å komme på det trådløse nettverket for Internett-tilgang. Trådløse USB adaptere er også nyttig for folk som ikke er komfortabel med å installere et nettverkskort i datamaskinen. USB-adapter installasjonsprosessen tar bare noen få minutter, og de fleste som blir brukt av programvareinstallasjonen.

Reparere

Når ombord trådløse nettverksmuligheter på datamaskinen ikke fungerer, kan kortet bli skadet, død eller opplever driv og kompatibilitetsproblemer med en annen enhet på datamaskinen. Du kan bruke adapter for å få Internett-tilgang på datamaskinen du feilsøker uten å måtte bekymre seg for å erstatte den fungerer kortet med en gang.

modeller

Netgear gjør tre ulike kategorier av USB-adaptere: enkel deling, work-and-play og høy ytelse. Modeller enkel deling er grunnleggende USB trådløse adaptere som har en enkel installasjonsprosedyre, lav pris og enkel bruk. Work-and-play-modellene er kompatible med trådløse N nettverk for raskere nedlasting hastigheter, sammen med bakoverkompatibilitet med trådløs G. Høy ytelse Netgear modeller utnytte dual band, slik at eventuelle trådløse forstyrrelser minimeres. Høy ytelse modeller er den dyreste av de tre kategoriene.