Bruker for dokumentskannere

Et dokument scanner, ofte bare kalt en skanner, er en enhet som er i stand til å skape et digitalt bilde av et fysisk dokument og sende bildet til en datamaskin. Dokumentskanning er ofte bygget inn i maskiner som også kan skrive ut, kopiere og fakse dokumenter. Dokumentskannere har mange praktiske og kreative programmer.

Opprette Records

En av de mest grunnleggende bruk av et dokument scanner er å skape et digitalt arkivskap for å lagre poster. Du kan skanne alle dine viktige økonomiske og personlige opplysninger inn i datamaskinen din og lagre dataene til en ekstern harddisk eller på e-postkontoen, slik at du kan få tilgang til det raskt og enkelt. Det er ofte mer effektivt å søke gjennom digitale dokumenter enn papirkopier.

Kopiering

Selv om dokumentet skanneren ikke har en kopimaskin eller skriver innebygd, kan det fortsatt bli brukt til å produsere kopier når det brukes sammen med andre enheter. For eksempel kan du skanne et dokument inn i datamaskinen, kan du sende bildet til e-postkontoen, og deretter skrive ut dokumentet på en offentlig datamaskin som har en skriver som er koblet til den. Denne metoden kan ikke være praktisk for å lage et stort antall kopier.

dele fotografier

Fotografier er ofte oppbevares i album hvor ingen andre enn eieren av albumet kan se dem. En skanner kan tillate deg å lage en digital kopi av et fotografi, selv gamle bilder tatt lang tid før digitale kameraer eksisterte, og dele dem med venner og familie. Når bildene er skannet, kan de også bli berørt opp med bilderedigeringsprogrammer hvis ønskelig og skrives ut for å gjøre ekstra kopier.

Saving visittkort

Hvis du er en travel profesjonell, er sjansen stor for at du får visittkort fra kunder og andre kontakter fra tid til annen som kan samle seg i lommeboken. Lagring av visittkort i en lommebok er ikke praktisk og innlevering dem kan gjøre det vanskelig å finne en senere. Med en skanner, kan du skanne et bilde av flere visittkort til datamaskinen, og skaper en praktisk referanse for kontaktene dine.

Personalise

Håndskrevne brev og blir ofte ansett som mer personlig enn maskinskrevne brev og e-post. Med et dokument skanner, kan du hånden skrive et brev eller kort, skanne et bilde av den til datamaskinen og sende skriftlig brev ut som e-postvedlegg. Dette gir fordelen av personalisering med hastigheten og bekvemmeligheten av e-post.