Bruker for gamle disketter

Bruker for gamle disketter


Disketter, når standard i bærbare medier, har blitt erstattet av mer kostnadseffektive lagringsløsninger som DVD og USB flash-minne-stasjoner. PC produsenter ikke lenger installere diskettstasjoner på sine maskiner, og bærbare medie produsenter ikke lenger gjøre dem. Hvis du har gamle disketter liggende rundt huset eller på kontoret, kan du vurdere å bruke dem i kreative prosjekter.

diskettbokser

Bruk zip bånd til å feste gamle disketter sammen i små kasser og bokser. Disketten har to hull langs den basen som er pre-støpt i plast, og to ytterligere hull er boret gjennom en side av skiven langs venstre og høyre kant. Punch gjennom disse hullene med en syl eller en drill, og deretter bruke zip bånd for å feste fem disketter i en åpen kube. Bruk boksene til å lagre penner eller små pyntegjenstander.

Diskette notatblokker

En diskett notepad er liten nok til å passe i lommen eller vesken og vil ikke bøye når du skriver notater. Klipp flere biter av papir i 3,5-tommers firkanter og punch to hull langs den ene kanten av papiret til å justere med de to pre-cut hull i bunnen av disketten. Sandwich papirarkene mellom to disketter, og bruke et par zip bånd eller nøkkelringer for å lage et hefte ved å sette dem gjennom hullene i papiret og disketter.

coasters

Diskette coasters er en billig og unik måte å legge til litt stil til ditt hjem. Hold tre og glass bord fri for vann flekker ved å plassere en bunke med disketter på kaffe tabeller for gjestene å plassere sine drikkeglass på.

Håndvesker vesker~~POS=HEADCOMP

Fest flere disketter sammen til paneler, og bruke paneler for å konstruere vesker og ransler som er unike, solid og stilig. Du kan bruke et par paneler for å skape sidene av vesken, eller du kan gjøre hele posen ut av disketter ved å feste flere paneler sammen. Bruk zip bånd, nøkkelringer, binders eller et feste du velger å koble diskene sammen.