Brukerveiledning for Microsoft 2007 Home & Student

Microsoft Office 2007 inneholder mange nye funksjoner som er drastisk endret fra 2003 og eldre versjoner. Mest spesielt, har Microsoft et nytt brukergrensesnitt som gjør det lettere for å utføre rutinemessige funksjoner som endrer fonter, stiler og farger. Tatt i betraktning at mange forretningsfolk, studenter og hjemmebrukere alike bruke Microsoft Office for å fullføre prosjekter og oppgaver, er det nok av ressurser tilgjengelig for å finne ut hvordan du arbeider den nye Office-plattformen.

Microsoft Ribbons

Åpne et Microsoft Office-dokument og gjør deg kjent med bånd, en ny tabbe system. Alle verktøyene en bruker behov er inkludert i båndet system --- som Home, Insert, gjennomgang og Vis Ribbons --- som er vanlig blant alle programmene i Microsoft Office 2007 Home og Student-utgavene. Klikk på en Ribbon fanen for å se de forskjellige funksjoner og grupper som følger med det; hvert bånd inneholder forskjellige grupper. Generelt inneholder båndet system grupper eller undergrupper av oppgaver som gjør det enkelt å finne en bestemt kommando du trenger. For eksempel inneholder Hjem Ribbon grupper av oppgaver for redigering fonter og avsnittsstiler.

Office-knappen og verktøylinjen

Les gjennom Microsoft Office-knappen øverst i programmet der du jobber og ta en titt på verktøylinjen for hurtigtilgang. The Office-knappen vises som en stor rund knapp med Office-logoen og er en av de store endringene for Microsoft Office 2007-programmer; det kan være en snublestein når behandling dokumentet hvis du ikke er kjent med det. Klikk Office-knappen en gang for å se alternativene for utskrift, forberede og fakse dokumentet. Legg merke til den knappen som er merket med ordene "Alternativer" i nedre høyre hjørne som denne kommandoen åpner en boks fylt med alternativer for å vise og å kvalitetssikre dokumentet samt tilpasse verktøylinjen for hurtigtilgang. Denne verktøylinjen inneholder små ikoner som representerer ofte brukte kommandoer for eksempel utskrift, lagre og angre.

få hjelp

Få hjelp fra Microsoft hjelpeveiledning som følger med Office 2007-programmer og på internett. Hvert Office 2007-programmet inneholder en knapp øverst i høyre hjørne merket med et spørsmålstegn. Klikk på denne knappen for å åpne en hjelpe guide til hvordan du bruker programmet. Guiden kan være søk på nøkkelord eller emne. En lenke er inkludert i denne guiden til Microsoft Office Opplæring nettside; et nettsted som inneholder eget tempo treningsprogrammer som kan brukes for å få hjelp i å finne ut Office 2007-programmene.