Bruksanvisning Ultra Strømforsyning Testere

Bruksanvisning Ultra Strømforsyning Testere


En strømforsyning utgang tester er et verktøy som brukes for å teste funksjonaliteten til en datamaskin strømforsyning enhet. Anordningen er testet ved å koble en ende av enheten inn i tilsvarende spor på testanordningen. Ultra 7-i-1 Power Supply Output Tester er en avansert enhet som er utviklet for å teste et bredt spekter av kontakter, inkludert de som brukes for harddisker og SATA (Serial Advanced Technology Attachment) tilkoblinger. Enheten tilbyr en praktisk alt-i-ett-testing alternativ og kan finnes på din lokale datamaskin forsyning butikken.

Bruksanvisning

1 Koble strømledningen til en stikkontakt, noe som gjør at strømbryteren på enheten er i "Off" posisjon. Slå deretter strømbryteren til "On" posisjon.

2 Test en 20- eller 24-pin hovedkort av kontakten til tester med tilhørende pin sporet sikret LED (light-emitting diode) lys på enheten lyser på "+ 5V", "5V", "+ 12V, "" + 5VSB "," PG "," -12V "og" + 3.3V "markører og du vil høre et pip for å bekrefte hovedkortet fungerer som den skal

3 Sett en 4-pinners Molex-kontakt til tester for å sjekke for funksjon. Lampen tennes på "+ 12V" og "+ 5V" hvis enheten fungerer som den skal. Når du skal teste en 6 eller 8-pin PCI-kontakt, vil LED lyse på "+ 12V." En velfungerende 5-pin SATA-kontakt viser LED-belysning på "+ 12V", "+ 5V" og "3.3V" posisjoner, mens en 4-pinners Floppy kontakten lyser på "+ 12V" og "+ 5V" flekker.

4 Slå strømbryteren til "Off" posisjon og trekk enheten når du er ferdig.