Bygg en gjør-det-selv-blogging nettsted med WordPress

Bygg en gjør-det-selv-blogging nettsted med WordPress


WordPress er blogging programvare som vokste opp i en fullverdig CMS (Content Management System). Ifølge BuiltWith trender, 5% av de beste 10.000 nettsteder er WordPress nettsteder. Grunnen til så mange nettsteder er bygget med WordPress er at det er en intuitiv, gratis program, som brukes av millioner av mennesker som ikke er webutviklere. For gjør-det-selv, er WordPress den perfekte kombinasjonen av kraft og enkelhet.

Bruksanvisning

WordPress installasjon

1 Gå til CPanel i nett vertens nettportal. Den CPanel er nettstedet ditt kontrollpanel. Det er der du klarer nesten alt for nettstedet, inkludert installasjon av Web-bygningen verktøy som WordPress. WordPress kan legges til alle domener fra i CPanel.

2 Klikk på Fantastico, Fantastico DeLuxe, Elefante eller et ikon som heter CGI Script Installer. Fantastico er den vanligste script installatør, men andre er tilgjengelige.

3 Klikk på "WordPress". Denne første tar deg til en WordPress beskrivelse, hvor du kan velge å installere skriptet inn ditt domene. Klikk "Ny installasjon". På installere skjermen som vises, velger du hvor du vil WordPress som skal installeres.

4 Opprett en undermappe, for eksempel "wordpress", der du vil opprette en nettside, eller angi et fremtidsstrek tegn ( "/") slik at installatøren vil installere skriptet direkte på ditt domene. Sistnevnte teknikken vil hjelpe deg å unngå å måtte lage en omdirigering, men det vil også bety at området vil være under konstruksjon, og at alle besøkende til domenet vil se det i de ulike faser av byggingen.

5 Velg et brukernavn og passord, og klikk "Install" og deretter "Finish installasjon."

WordPress Dashboard

6 Naviger til http://yourdomain.com/wp-admin.

7 Skriv inn brukernavnet og passordet du opprettet under din WordPress installasjon. Dette tar deg til oversiktssiden, hvor du vil bygge ditt nettsted.

8 Åpne selve området (yourdomain.com) i en egen fane i nettleseren. Som du gjøre endringer og legge til innhold i dashbordet, kan du enkelt oppdatere kategorien området for å se hvordan endringene vises.

9 Praksis legge til innlegg og sider ved å klikke på "Post"> "Nytt innlegg" og "sider"> "Ny side", og se å se hvilke endringer på stedet

Bygg WordPress Web Site

10 Velg et tema for din WordPress nettstedet. De er tilgjengelige i tusenvis på nettet. Finn noen temaer du liker og laste dem ned. De vil laste ned som .zip-filer. Ikke pakke ut disse filene.

11 Gå til dashbordet, og klikk "Utseende" på venstre side. Klikke på "Temaer" vil åpne "Manage Themes" side. Klikk på "Installer Temaer" -kategorien.

12 Klikk på "Last opp", og klikk deretter på "Velg fil". Søk etter nylig nedlastede temaet filen, og klikk opplasting. Når filen er ferdig lastet opp, klikk på "Aktiver" for å begynne å bruke temaet.

1. 3 Legg til "sider" for å lage nye nettsider for nettstedet. De vil automatisk vises på navigasjonslinjen, vanligvis øverst på siden eller på toppen av sidepanelet. Du kan legge til tekst, bilder og til og med video inn på hver side.

14 Lag nye "innlegg" for å legge til innhold i en "Blogg" side på nettstedet ditt.

Hint

  • Legge til plug-ins vil legge til nye elementer til widgets siden i oversikten. Dra og slipp disse widgets til tilgjengelige sidefelt for å aktivere dem.