Bygge en gratis Band Hjemmeside

maler

Å bygge din gratis bandet nettside kan du begynne fra scratch eller bruke en mal som gir struktur og bakgrunn som passer din bandets stil. Under Gnu lisensiering, er det noen utvikling av nettstedet programmer som du kan bruke til å begynne å bygge din gratis bandet nettsted (se lenke i Resources).

Ved hjelp av en mal kutter ned på mengden arbeid som kreves. Legge inn bilder og skrive en biografi. Gratis blogg-programvare vil også gi deg et utgangspunkt for å utvide med flere plug-ins som du kan bruke til å utvikle en følge av å gi publikum en mulighet til å abonnere. Det er hundrevis av bloggen maler du kan velge fra. Hvis du vet litt om hvordan å skrive koden for stilark, så kan du gjøre justeringer i malene som å bytte ut farger, fonter og legge bakgrunnsbilder.

Sosiale nettverk

Du kan velge å delta i et medlemskap nettsted som MySpace for å bygge din gratis bandet nettside. Medlemskap nettsteder er satt opp slik at du kan laste opp dine originale musikk, bilder og inkluderer en kalender hvor du skal spille. Fans kan abonnere på de nyeste blogginnlegg eller nyhetsbrev. Den andre fordelen til å bygge din gratis bandet nettsted gjennom et sosialt nettverk er det ingen hosting avgifter å betale og den harde delen er allerede fullført. Det finnes også hundrevis av maler å velge mellom. Sosiale nettverkssider tilbyr mange muligheter med evne til å bygge en innholdsrike nettstedet.

Navn og Hosting

Bestemme på et navn for gratis bandet nettstedet inkluderer bruk viktige søkeord som beskriver bandet. Bruken av bandet ditt navn står først på listen, men du kan inkludere andre søkeord.

En gratis bandet nettside trenger et hjem, hvis du bestemmer deg for ikke å delta i et sosialt nettverk området. Hosting selskaper tilbyr tjenester, i henhold til diskplass og båndbredde. Noen har annen programvare og skript som vil bidra til å bygge ditt nettsted. Skript som betaling prosessorer, handlekurver, gjestebøker, MP3-spillere og databaser vil hjelpe deg med å utvikle en e-postliste. Auto responders er en annen tilleggsbonus til nettstedet hosting.

Flere selskaper tilbyr gratis hosting å starte, men du er nødt til å forholde seg til reklamebannere og sidefelt. Dette er veldig bra for å komme i gang. Malene er begrenset i noen tilfeller. Ved hjelp av dine egne skript og maler er tillatt. Gratis webhotell inkluderer også e-postadresser.