Canon bærbar skjerm HS-1200TS Brukerveiledning

Canon bærbar skjerm HS-1200TS brukerhåndboken er en to-siders tilgjengelig gratis fra Canons hjemmeside dokument USA.canon.com. Guiden gir informasjon om hvordan du bruker kalkulatoren, som har en større skjerm og større knapper enn en vanlig vitenskapelig kalkulator. Men i motsetning til en vitenskapelig kalkulator, HS-1200TS ikke tillater for avanserte funksjoner som sinus, cosinus eller tangens. Guiden gir brukerinformasjon på tre språk: engelsk, fransk og spansk.

Oppsett

Den første siden i brukerhåndboken har to primære seksjoner. Den første delen, som dekker venstre side av siden, består av et diagram med informasjon om grunnleggende beregninger, drift og vise resultater at kalkulatoren kan gi. Den andre delen, på høyre side av styre første side, gir mer detaljert informasjon - på engelsk og fransk - om kalkulatoren funksjoner og spesifikasjoner. Den andre siden av håndboken gir den spanske oversettelsen av dette mer detaljert informasjon, samtidig gir informasjon om kalkulatoren begrensede garanti politikk.

Chart

Guiden gir et diagram med tre seksjoner - "Beregning", "Drift" og "Vis" - for å instruere brukerne om hvordan du fullgrunnleggende oppgaver. Den "Beregning" delen inneholder flere mer spesifikke underdeler som forklarer hvilke typer beregninger at HS-1200TS kan utføre. Disse ledd omfatter "Blandet", "Constant", "Power, Brøk" og "Square Root." Som et eksempel viser "Blandet" ledd som du kan trekke fra 35 fra 140, og deretter legge til 22 i samme beregningen. For å oppnå dette, "Operation" i figuren viser at du må skrive "140", trykker du på "-" knappen, skriv "35", trykker du på "+" knappen, skriv "22" og trykk på " = "for å få visnings resultat av" 127,00 ".

Tekst

Teksten delen av brukerhåndboken inneholder informasjon om kalkulatorens fysiske, operasjonelle og strømspesifikasjoner. For eksempel denne delen bemerker at kalkulatoren veier 6 oz .; kan fungere i temperaturer på mellom 32 og 104 grader Fahrenheit; og er avhengig av en dobbel strømkilde: en solcelle og et alkalisk batteri. Teksten delen av brukerhåndboken gir også innsikt i de avanserte funksjonene som kalkulatoren kan utføre, herunder kostnad-salg-margin beregninger, skatteberegninger og overløp funksjoner, samt hvordan du setter på kalkulatoren avrunding bryter og desimaltegnet velger.

Begrenset garanti

Brukerhåndboken inneholder et avsnitt med tittelen "Canon Consumer Kalkulator begrensede garantien." Denne delen angir at den begrensede garantien på kalkulatoren er bare effektivt for ett år etter kjøpet, og gjelder kun hvis du kan gi en kjøpsbevis eller regning for salg.