Canon PIXMA ikke ut Svart

Canon PIXMA ikke ut Svart


Canon gjør, kan typer skrivere for dokumenter og bilder. Visse typer, som for eksempel PIXMA kan kobles direkte til et digitalt kamera til å skrive ut bilder, noe som eliminerer behovet for å koble skriveren til en datamaskin. Hvis PIXMA-skriveren ikke skriver ut fargen svart riktig, kan patronen bli tom for blekk. Når dette skjer, vil blekkpatronen må skiftes.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Power" knappen for å slå på skriveren. Åpne toppdekselet for å tillate skriverhodet for å flytte til midten av skriveren.

2 Åpne papirutmatingsbrettet ved å trekke ned, etter å ha satt fingrene i hakkene på siden av skuffen. Åpne det indre dekselet ved å trekke den frem.

3 Undersøk raden av blekkassetter og finne en som blinker. Dette bør være den svarte blekktanken. Trykk på fanen på forsiden av blekktanken for å løsne den. Ta den gamle blekktanken ut av skriveren og kast den eller sett den til side.

4 Trekk den oransje tape off av den nye blekktanken. Ikke berør metallkontaktene på bunnen av tanken når du fjerner tapen. Ta den oransje hetten av blekktanken og sett den til side.

5 Plasser den nye blekktanken inne i skriveren. Pass på at metallkontaktene peker ned. Trykk ned på "Push" etiketten på blekktanken til du hører det klikker på plass.

6 Lukk det indre og ytre deksler slik at skriveren hodet innehaveren å flytte tilbake til sin posisjon. Lukk papirutmatingsbrettet å fullføre oppgaven.

Hint

  • Blekktanken vil vise et rødt lys når den er satt på plass.
  • Ikke klem på sidene av den nye blekktanken eller blekket kommer ut og forårsake flekker.