Cloud Computing Vs. Minnepenn

Cloud Computing Vs. Minnepenn


Cloud computing er å lage bølger i tech verden, og muligheten til å få tilgang til filer fra hvor som helst uten å måtte huske en flash-stasjon er tiltalende; har det imidlertid downfalls.

Funksjon

Cloud computing lagrer filer på en ekstern server levert av en tredjepart. En flashdisk lagrer filene på et lite stykke maskinvare som er satt inn i datamaskinen.

Egenskaper

Flash-stasjoner krever ikke Internett-tilgang eller noen spesifikke programmer som skal brukes. Cloud computing gjør unna med fysiske stasjonen, og lar filene dine til nås fra hvilken som helst datamaskin.

Størrelse

Flash-stasjoner er allment tilgjengelig i størrelser fra 2 til 32 gigabyte. Cloud lagring er nesten ubegrenset, men er dyrere.

Hastighet

Flash kjørehastigheten er begrenset til maskinvaren, men er konsekvent uansett hvor du bruker den. Cloud Storage Hastigheten avhenger utelukkende på Internett-hastigheten variere sterkt avhengig av nettverkstilkoblingen.

fordeler

Cloud lagring er sikrere enn en flash-stasjon, som kan brukes av hvem som helst. Hvis en flash-stasjon er tapt, blir filene borte for alltid, mens en god sky lagring leverandør vil ha flere sikkerhetskopier på filen.

betraktninger

Ved bruk av skylagring, er en Internett-tilkobling kreves. Dette kan være et problem hvis filene må nås borte fra hjemmet.