Club Penguin Money Game Cheats

Club Penguin Money Game Cheats


The Club Penguin spillet er en multi-player online spill. Den inneholder en virtuell verden som har forskjellige online spill og andre aktiviteter. Spillerne er representert med tegnefilm penguin avatarer som de bruker til å spille de ulike minispill. Det finnes en rekke ulike bedrager som gjør at spillerne å få mer penger.

Tjen Golden Puffle

For å tjene en gylden puffle, bør du ta deg puffle til den glatte siden av isfjellet, og be alle andre til å ta sine puffles til den glatte siden av isfjellet også. Hvis noen ikke har en puffle, bør du foreslå at han kjøper en. Når det er så mange pingviner som mulig på isfjellet, instruere alle pingvinene til å danse. Når nok pingviner danser, vil isfjellet spissen og tante Arktis vil komme og gi alle pingviner en gylden puffle.

Få en annens Mynter

For å få en annen spillers mynter, invitere spilleren til din igloo. Deretter drar den andre personens spillerkortet inn i igloen, og klikk på stedet der den andre personens mynter skal være. Dette vil gi deg all den andre personens mynter.

Få mer penger

Dette Club Penguin jukse krever assistanse fra 24 andre mennesker. Få disse folk til å gå til kaien. Alle 24 pingviner, og pingvinen, må danse på båten på kaien. Når 25 pingviner danser på båten, så vil du motta mer penger.

Få flere mynter med Club Penguin Astro Barrier

Gå til Dance Lounge oppe i nattklubben. Det er 30 nivåer i dette minispill hvor du kan vinne penger. Du kan skyte bevegelige mål ved hjelp av piler og space. Klikk på "ja", som indikerer at du ønsker å spille Astro Barrier, og når du er på startsiden trykk "3" på tastaturet. Dette vil avanserer du til nivå 30, hoppe 3 nivåer (det første nivået er level 10, er det andre nivået 20 og så videre). Fullfør spiller på nivå 30, og vent til den blå skipet skal vises. Skyt hvor som helst, men den blå turret på dette skipet. Dette vil ta deg til de hemmelige nivåer. Når du kommer til hemmelige nivåer du bør skyte noen blå prikker du ser. Dette vil gi deg en ekstra liv, og en masse ekstra mynter.