Command Line Tools for Apple Remote Desktop

Command Line Tools for Apple Remote Desktop


Apple Remote Desktop er et program som brukes av systemadministratorer til eksternt konfigurere og overvåke brukere på et nettverk av Apple-maskiner. Bruke Apple Remote Desktop, kan du installere programvaren, installere oppdateringer for operativsystemet, oppsett sikkerhet profiler og eksternt feilsøke brukerproblemer. For enkel tilgang, er det tre kommandolinjeverktøy du kan bruke med Send UNIX Command oppgave. Sørg for at du er logget inn som root hvis du har tenkt å gjøre noen endringer systeminnstilling ved hjelp av disse kommandoene.

system oppsett

Du bruker systemsetup kommandoen til å konfigurere brukernes systeminnstillingene. Disse innstillingene omfatter når maskinen skal gå i dvale; hvis energisparere skal være slått på; om eksterne pålogginger er tillatt; og sette en datamaskin tidssone og systemklokken. Du kan også bruke denne kommandoen til å angi hvordan datamaskinen skal reagere i tilfelle strøm eller nettverksfeil.

networksetup

Du bruker networksetup kommandoen for å sette opp eller endre en brukers nettverksinnstillinger. Bruk networksetup å sette opp et nettverk proxy; endre en nettverksplassering; og endre en brukers IP-adresse. For en bruker har problemer med å få tilgang til Internett, kan du også bruke networksetup kommandoen til å endre eller overvåke en brukers Domain Name Server (DNS) innstillinger eller feilsøke web proxy server problemer.

kickstart

Du bruker kickstart kommandoen for å gjøre endringer i Apple Remote Desktop-innstillinger uten å måtte starte datamaskinen på nytt. Ved hjelp av kickstart, kan du definere og gi tilgangsrettigheter for alle brukere, inkludert administratorer, deaktivere alle privilegier, nedleggelse Remote Desktop tilgang på en bestemt datamaskin og stoppe Apple Remote Desktop prosesser som kjører på en datamaskin.