Compaq Evo skjermkort Spesifikasjoner

Compaqs Evo linje med stasjonære er forretningsorientert datamaskiner som kan konfigureres for virksomhetens behov. Evo stasjonære kan konfigureres med flere forskjellige skjermkort, fra ombord modeller til separate NVIDIA grafikkort. Virksomheten kan velge å kjøpe forhåndskonfigurerte systemer eller plukke sin egen skjermkort konfigurasjon.

NVIDIA Vanta 16 MB 4X AGP

Nvidia Vanta er en diskret grafikkort som bruker AGP-grensesnittet på Compaq Evo å kommunisere med hovedkortet. Den Vanta har 16 MB videominne og støtter 2D og 3D-grafikk. Den Vanta er kjent for sin kostnadseffektivitet og det kan støtte mest grunnleggende grafiske funksjoner som trengs i et kontormiljø. Den maksimale oppløsningen som støttes er 1280x1024 i 32-bits farger.

NVIDIA GeForce2 MX400 32 MB 4X AGP

Nvidia GeForce 2 MX400 er også installert i AGP-sporet. De 32 megabyte videominne gjør at kortet skal brukes med mer grafikkintensive programmer og applikasjoner. Den maksimale oppløsningen er høyere, på 2048 x 1536, men dette kortet støtter bare 16-bits farger.

Matrox G550 Dual DVI 32-MB AGP

Matrox G550 Dual DVI gir Compaq Evo to skjermer evner. Dette kortet har to DVI-porter på baksiden for flere skjermer. Skjermene kan ha en stasjonær strukket over begge skjermene, eller helt uavhengig skjermer. Kortet bruker et spesielt kjølesystem som fjerner viften fra kortet, slik at bare en kjøleribbe for kjøling. Det innebærer at viftestøy fra kortet, selv om det kan gi litt høyere temperaturer. Dette skjermkortet har også fordelen av å tilby Windows og Linux-drivere, så cross platform bedriftsnettverk kan bruke de samme arbeidsstasjoner.