Computer Network Systems Jobs

Computer Network Systems Jobs


Datanettverk fagfolk spesialister på en rekke jobb områder. Nettverksspesialister er ansvarlige for å opprettholde eksisterende nettverksteknologier og forskning og utvikling av nye metoder for dataoverføring. Nettverks designere og programmerere arbeide for å bygge mer pålitelige og effektive fysiske og trådløse systemer for både lokale og globale nettverk.

Med den nylige eksplosiv økning i nettverk og Internett-teknologi, datanettverk systemer jobbene er i ekstremt høy etterspørsel. The Bureau of Labor Ledelsen anslår at arbeidsplasser i datanettverk vil øke med 286,600 nye stillinger 2008-2018.

Network Programmerer

Programmerere utvikle kode og applikasjoner som passerer data langs fysiske nettverk. Arbeide med nettverksteknologi designere, nettverk programmerere å skrive programvare for å kode, overføring, dekode og analysere data som sendes over Ethernet og trådløse nettverk. Nettverksprogramutviklere også skrive kode for å styre nettverket maskinvare, for eksempel PCI-kort og trådløse transceivere.

Mens mesteparten av nettverksprogramvaren er basert på C eller C ++ språk, er det mange andre programmerings miljøer, for eksempel Java og PHP, som gjør web-grensesnitt og nettverkstilkoblinger enkle å gjennomføre. Mange nettverk programmering jobber krever ferdigheter i flere programmeringsspråk.

Informasjonsteknologi Administrator

IT-administratorer å arbeide for å støtte en organisasjons dataressurser. Informasjonsteknologi ansatte installere, oppdatere, patch og vedlikeholde datasystemer, web og filservere, og e-postsystemer for bedrifter eller organisasjoner. Visning som et bindeledd mellom brukere og ledelse, IT-personell ofte feilsøke brukerproblemer og rutinemessige spørsmål knyttet til interne og eksterne datasystemer.

Network Security Specialist

Sikkerhet spesialister er ansvarlig for å utvikle og håndheve sikkerhetsteknologier, inkludert brannmurer, overvåking systemer, trafikk forme rutere og kryptering systemer. Nettverk sikkerhetspersonell også gjennomføre sikkerhetsopplæring for brukere og overvåke nettverk for misdannelser eller brudd. "Ansvar for datasikkerhet spesialister har økt de siste årene som cyber-angrep har blitt mer sofistikerte", skriver Bureau of Labor.

Network Policy Manager

På ledernivå, politiske ledere etablere konkrete mål for datasystemer i en organisasjon. Arbeider direkte med ledere og ledere, nettverkspolicy utviklere skrive standarder for akseptabel nettverk systembruk, gi råd om kjøp av ny teknologi og håndheve datasikkerhet standarder for å holde nettverket sikkert og pålitelig.

De fleste nettverk politiske lederstillinger krever lang erfaring og avanserte grader i informatikk, informasjonsteknologi eller virksomhet, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Computer Systems Engineer

Datasystem ingeniører bokstavelig talt legge grunnlaget for datanettverk. Disse jobbene involverer fysisk legging Ethernet- og fiberoptiske nettverk linjer, konfigurere rutere og svitsjer, og reagerer på hendelser med nettverksmaskinvare. Ingeniører også forskning, utvikle og teste nye hardware og software løsninger på vanlige nettverksproblemer, som for eksempel ruting protokoller (sirkulære ruting og effektivitet), ventetid problemer og tilkoblingsproblemer mellom brukere og nettverk hardware.