Computer Studier Prosjekter

Computer Studier Prosjekter


Tar en datamaskin studier kurs i videregående skole eller høyskole vil ofte har du jobbet flittig på et dataprogram, men det er noen klasser som vil kreve at du oppretter et prosjekt ved hjelp av kunnskap hentet fra eksterne kilder. Datamaskiner er kompliserte og interessante enheter, noe som fører til mange muligheter for etablering av et prosjekt. Ved hjelp av ulike komponenter i dataindustrien, kan du utføre eksperimenter som viser ditt ønske om å lære så mye som mulig om datastudier.

Skjermkort

Videospill er en stor del av dataindustrien og deres innflytelse har mest blitt sett i etablering og markedsføring av høy kvalitet skjermkort. Dette prosjektet innebærer at du anskaffe flere forskjellige skjermkort til både NVIDIA og ATI Radeon variasjon og spille flere videospill. Prosjektet vil teste hvilke skjermkort er den mest effektive i gjengivelsen av spillenes grafikk i flere forskjellige kategorier. Du kan teste spillenes bildefrekvens, filtrering modus, myk skyggefunksjoner, belysning, og hvor ofte spillene lag. Hvis du er en gamer eller du er interessert i å gjøre prosjektet mer moro enn vanlig forskning, kan dette være prosjektet for deg.

Underclocking

Overklokking er en prosess ved hvilken en prosessor er satt til å kjøre på en høyere hastighet enn normalt for å forbedre systemytelsen. Det finnes mange studier der ute om hvor mye du kan trygt overklokke en datamaskin og hvor mye du trenger for å øke hastigheten på kjøleviften for å kompensere. Det er ikke veldig mange studier om underclocking hastigheten. Underclocking lar brukeren å eliminere kjøleviften for å redusere støy, som kan være nødvendig i et hjem lyd studio. Prosjektet krever en passiv kjøleribbe som lar varmen stråle ut naturlig og en prosessor som du kan justere manuelt til lavere hastigheter. Du kan teste temperaturen utgang, grafikk hastighet, og tiden det tar å laste enkelte programmer.

Datamaskinens ytelse

For det meste, er datamaskinens ytelse måles i megahertz, men det finnes andre måter som datamaskinen kan lignes. En prosjektidé innebærer å teste disse ulike faktorene for å se hvordan flere lignende maskiner utføre. Disse områdene omfatter Integer MMX Minnebåndbredde, Integer Isse CPU Multimedia, og CPU aritmetisk Dhrystone ALU. Disse faktorene kan testes ved hjelp av et program som SiSoftSandra som overvåker systemytelsen. For prosjektet vil du trenger flere datamaskiner med ulike prosessorer og hastigheter. Hvis du har tilgang til et datarom med mange forskjellige datamaskiner, kan dette prosjektet være rett opp smug.

tidlige datamaskiner

De tidligste datamaskinene kombinert elektronisk styrte brytere og binær kode for å lage det som kalles logiske porter. Moderne datamaskiner er i hovedsak består av transistor logiske porter som tillater informasjon å reise fra ett punkt til et annet basert på binær. En prosjektidé innebærer å skape disse relé logiske porter for deg selv. Logiske porter kan konstrueres fra grunnleggende kretser og lys plassert ved inngangen og utgangen av kretsen. Den schematics for en logikk gate er tilgjengelig på Julian T Rubin området og kan være ganske komplisert. Hvis du kan vikle hodet rundt det selv, vil det gi deg en god forståelse for hvordan datamaskiner virkelig fungerer.