Contract Management Tools

Contract Management Tools


Kontrakt styringsverktøy motta forespørsler om informasjon og behandle dem i anførselstegn og forslag til kunden. Kontrakt styringsverktøy kan deretter slå disse sitatene inn i en standard kontrakt når budet er akseptert av kunden. Kontrakt styringsverktøy inkluderer rutinger og merknader for å sikre at kontrakter er gjennomgått av alle nødvendige parter. Kontrakt styringsverktøy kan også inkludere muligheten til å fange digitale signaturer og godkjenning datoer.

dokumentbiblioteker

Dokumentbiblioteker inneholder kontraktsmaler og juridiske klausul maler. Når en ny kontrakt er skrevet, kan en ansatt bare trekke en eksisterende kontrakt dokument og tilpasse den til dagens leverandør, dato og produkt. Den som oppretter en ny kontrakt kan søke på stikkord og velg en tidligere skrevet juridisk klausul for å plassere i kontrakten. Dette sparer tid, siden den ansatte ikke trenger å skrive en ny. Det kan også unngå juridiske hodepine ved å sikre at bare riktig formulert kontrakter er opprettet.

Innhold og Document Management Tools

Endringsledelse spor endringer i dokumenter, for eksempel å merke seg hvilke endringer som er gjort, som har laget dem, og når. Dokumentbehandlings verktøyene bruker endringsledelse å spore revisjoner av dokumenter. Dette gir ansvarlighet dersom viktig informasjon endres i en kontrakt eller et dokument. Innhold og dokumenthåndteringssystemer har endringskontroll. Endre kontrollgrenser som har myndighet til å gjøre endringer i dokumenter. Dette hindrer en sekretær ved et uhell sletter viktige dokumenter eller uvedkommende fra å gjøre endringer i lovlige former.

Workflow Management Tools

En arbeidsflyt er en automatisert prosess for å spore det arbeidet som må gjøres. En arbeidsflyt styringsverktøy kan lage oppgaver i brukernes kalendere, generere påminnelser og sende elementer til godkjenning. Kontrakt styringsverktøy kan ruten fullført kontrakter til juridiske avdeling for gjennomgang eller til innkjøp avdelinger for å hjelpe til med planlegging av innkjøp og produksjon krav for å møte den nye kontrakten.

rapporterings~~POS=TRUNC

Kontrakt ledelse programvare inkluderer rapporteringsverktøy. Rapportene inneholder hvor mange kontrakter er i arbeid, hvor mange nye kontrakter har blitt mottatt per måned, prosentandelen av forespørsler om informasjon som fører til faktiske kontrakter, og syklusen tid fra forespørsel om informasjon til endelig bestilling kontrakt. Kontrakt ledelse rapporteringsverktøy kan vise hvor en backlog av arbeidet er for tiden forekommende og hvilket lag eller enkelte utfører mest arbeid. Kontrakt ledelse rapporteringsverktøy kan vise hvor mange prosent av nye kontrakter sitere spesifikke regulatoriske standarder, for eksempel ISO 9000 eller Six Sigma kvalitetsstandarder.

Resource Planning Innenfor Contract Management Tools

Når en kontrakt styringsverktøy er en del av en Enterprise Resource Planning (ERP) -system, vil kontrakten styringsverktøy inkluderer økonomisk ressurs planlegging. Arbeidsmarkedet belastes kontrakten kan spores som avtalen blir utført. Juridisk avdeling arbeidskraft kan planlegges basert på antall kontrakter som må behandles.