Cool Stuff å gjøre på Facebook Chat

Cool Stuff å gjøre på Facebook Chat


Facebook har mer enn 700 millioner brukere per 2011, og nå hver og en av dem har en annen måte å holde kontakten med sin krets av venner. I likhet med instant messaging, lar Facebook-chat du ha sanntid samtaler med så mange mennesker som du ønsker. Å vite hvordan du bruker Facebook chat vil tillate deg å få mest mulig ut av det.

grunn~~POS=TRUNC Chatter

Facebook chat lar deg chatte - eller direktemelding - med alle som har en Facebook-konto, og er din venn. Bare finn din venn og klikk på navnet fra sidepanelet på din Facebook-side eller søk etter navnet i søkeboksen nederst i sidepanelet. Hvis vennen din er tilgjengelig for å chatte, vil et chattevindu åpner. Derfra bare skrive hva meldingen du vil sende. Når du har opprettet din melding, trykk enter - eller tilbake - og meldingen vil bli sendt umiddelbart. Når du er ferdig å prate, trykk på X-ikonet i øvre høyre hjørne av chat-vinduet, eller trykk på Esc-tasten.

flere venner

Selv holder en samtale med en venn kan være underholdende, kan du også holde en samtale med flere personer samtidig ved hjelp av Facebook chat. Når du har startet en samtale, finn ikonet som ser ut som et snøfnugg i en blå boks. Dette ikonet kan være plassert på øvre høyre hjørne av chat-vinduet. Åpne rullegardinvinduet og klikk på "Legg venner til å chatte." Deretter velger du navnene på de andre vennene du vil chatte med. Hvis disse vennene allerede tilhører en gruppe, kan du velge hele gruppen.

Mark tilgjengelighet

Facebook chat lar deg tre alternativer i forhold til chatting tilgjengelighet: tilgjengelig for å chatte, tilgjengelig for å chatte, men inaktive og utilgjengelig å chatte. Du kan endre statusen din ved å klikke på ikonet som ser ut som et snøfnugg i en grå boks som ligger på bunnen høyre hjørne av sidepanelet. Hvis du er tilgjengelig for å chatte, vil en grønn prikk vises ved ditt navn. Hvis du er tilgjengelig, men foreløpig ikke å bruke tjenesten, vil en halvmåne-ikonet vises ved ditt navn. Hvis du er borte fra datamaskinen - eller har deaktivert chat alternativet - ingen ikon hodet vises ved ditt navn. Dette gjør at du - og dine venner - å alltid være klar over chatting tilgjengelighet.

video Chatter

Video chatting - et alternativ bygd inn i Facebook Chat funksjon - kan du faktisk se personen du chatter med. Denne funksjonen kan nås ved ganske enkelt å finne vennen du ønsker å prate med og klikke på "Video Call Button", som ligger på toppen av chat-vinduet. Denne funksjonen - mye som Skype - kan du videosamtale noen fra hvor som helst i verden så lenge de har en aktiv Facebook-konto.