Corel Draw 10 Tutorial

Corel Draw 10 er et program som lar deg lage digitale bilder på datamaskinen. Det er mer avansert enn Paint, som er standard bildeskaping program som kommer på Windows-maskiner. Men det er ikke så avansert som Adobe Photoshop, som er et profesjonelt nivå bilderedigering og etableringen programvare. Corel Draw 10 er ikke så vanskelig å bruke når du først får taket på hvilke knapper utføre hvilke oppgaver.

bruksanvisning

1 Åpne Corel Draw 10 ved hjelp av ikonet merket "Corel Draw 10" på skrivebordet. Dette ikonet ble opprettet automatisk når du opprinnelig installerte Corel Draw 10. Hvis du har slettet ikonet, kan du finne det samme ikonet i "Start" -menyen. Dette vil også åpne programmet på datamaskinen.

2 Klikk "Fil" og "Open" for å åpne et prosjekt i Corel Draw 10 som du har jobbet med tidligere. Klikk "Fil" og deretter "New" for å opprette et nytt, tomt dokument i Corel Draw 10. Du kan også bruke "File" og deretter "Open" -kommandoen til å åpne noen type datamaskin bildefil på maskinen din og gjøre endringer til det bruker Corel Draw 10 redigering programvare.

3 Bruk "Layer" kolonnen på høyre side av Corel Draw 10 program vinduet for å administrere lagene i dokumentet du oppretter eller redigerer. Du kan stable elementene på toppen av elementer, hver på sin forskjellige lag. Deretter kan du klikke på et lag for å velge det og gjøre endringer i bare et bestemt element i motsetning til hele dokumentet samtidig.

4 Bruk "Effekter" drop down menyen for å legge til mange forskjellige typer visuelle effekter til bildet du redigerer i Corel Draw 10. Du kan legge til uskarphet effekter, skarphet effekter, fargeeffekter og mange andre forskjellige typer grafiske endringer basert på innstillingene du har i tankene for bildet som du oppretter / redigering.

5 Bruk "Text" drop down menyen for å legge til tekst til bildet at du oppretter / redigering. Du kan legge til en ny tekstboks til dokumentet og bruke tastaturet til å skrive inn tekst som du ønsker. Deretter kan du fortsette å bruke "Text" drop down menyen for å gjøre endringer som å endre skriftstil, farge og størrelse. Du kan også bruke den samme menyen for å gjøre tekst fet, kursiv, understreket og en rekke andre ulike typer effekter.