Craigslist for nybegynnere

Craigslist rubrikkannonser er en god måte å selge noen av dine eiendeler, finne noe du trenger til en billig pris eller finne eller legge inn en jobb. Nettstedet er minimalistisk og kan virke forvirrende for førstegangsbrukere. Du bør lære å søke på Craigslist nettsted for å finne noe du trenger, og hvis du ønsker å legge inn en klassifisert, bør du lære å legge inn slik at du øke eksponeringen av annonsen til de personene du ønsker å se den.

Bruksanvisning

Opprette en konto

1 Åpne en nettleser, og gå til Craigslist.com. Klikk på "Min konto" i menyen til venstre på nettsiden. Den "Craigslist: konto Logg inn" vises.

2 Velg "Registrer deg for en konto," skriver du inn e-postadressen du ønsker å knytte til Craigslist konto, skriv inn CAPTCHA verifisering og klikk "Opprett konto".

3 Logg inn på e-postkontoen, åpne e-posten fra [email protected] og klikk på linken i e-posten for å aktivere kontoen din.

4 Skriv inn et passord i "Passord" -boksen, og deretter en gang i "Re-type passord" boksen. Klikk på "Send passord og logg inn".

5 Les "Craigslist: Vilkår for bruk" side og klikk "Jeg godtar" hvis du godtar vilkårene. Når du har godtatt, er du rettet til "dine innlegg" side av Craigslist konto.

Lagt inn en annonse

6 Klikk på "Min konto" på venstre side av nettsiden, skriv inn din e-postadresse og passord, og klikk "Logg inn". Den "dine innlegg" siden vises på skjermen.

7 Velg "New Posting" -fanen øverst på nettsiden.

8 Klikk pilen ved siden av "Legg inn ny annonse i", velg den byen eller regionen der du vil at annonsen vises, og klikk "Go".

9 Velg riktig alternativ under "Hvilken type innlegg er Denne" ved å klikke på sirkelen ved siden av kategorien, for eksempel "Til salgs" eller "Jobb tilbys."

10 Klikk på den aktuelle kategorien under "Vennligst velg en kategori."

11 Skriv inn en tittel for annonsen i "Publisering tittel" boksen og en grundig beskrivelse i "Publisering Beskrivelse" -boksen.

12 Fyll ut de andre informasjonsbokser, for eksempel "Pricing", "Spesifikk plassering" og "Kompensasjon", etter behov.

1. 3 Klikk på sirkelen ved siden av "Show", "Hide" eller "Anonym" i "Svar til" -delen. Ved å klikke "Show" betyr at e-postadressen vises i annonsen. "Hide" betyr ingen e-postadresse er i annonsen og "Anonym" betyr Craigslist legger en e-postadresse i annonsen og sender svar sendes til denne adressen til din epost. Velge "Hide" betyr at du må ta med i din beskrivelse en måte for folk å kontakte deg.

14 Klikk "Legg til / Rediger bilde" hvis du ønsker å inkludere bilder i annonsen.

15 Velg "Velg File", klikk på bildet på datamaskinen som du vil annonsen til listen og klikk "Velg".

16 Klikk "Fortsett" når annonsen er fullført.

17 Gjennom annonsen på neste side. Klikk "Fortsett" hvis du er fornøyd med annonsen eller "Edit Again" hvis du ønsker å gjøre endringer.

18 Skriv inn ditt telefonnummer under "Telefon," klikk "Via Voice" eller "Via tekstmelding / SMS", avhengig av hvordan du ønsker å motta bekreftelseskoden din, klikk på "In English" eller "På fransk" og klikk "Send koden." Du må skrive inn en kode sendt fra Craigslist å legge inn annonse.

19 Input bekreftelseskoden i "Tast inn autorisasjonskoden her for å bekrefte din konto" boksen og klikk på "Send bekreftelseskode."

20 Skriv inn bilde CAPTCHA verifisering og klikk "Fortsett" for å fullføre legge ut annonse.

Svare på en annonse

21 Klikk "amerikanske byer" eller "amerikanske stater" på høyre navigasjonsmenyen og velg byen, staten eller regionen du ønsker å søke etter annonser.

22 Velg en av kategoriene for å se de nyeste oppføringene.

23 Klikk på annonsen du vil svare på og lese beskrivelsen for kontaktinformasjon. Noen plakater foretrekker å motta telefonsamtaler via e-post, og andre legger en e-postadresse i annonsen i stedet for å bruke e-postadressen de pleide å åpne Craigslist konto. Hvis du ikke finner noen kontaktinformasjon, går du videre til trinn 4.

24 Klikk på e-postadressen ved siden av "Svar til" for å sende en e-post til annonsen plakaten. Du kan også kopiere og lime inn adressen til din e-postklient hvis det er mer praktisk.

Hint

  • Craigslist har lagt ut flere advarsler for å hindre brukere fra svindel. Du bør lese advarslene nøye før du bruker nettstedet.