Creative Photoshop Digital Illustrasjon & Art Techniques

Creative Photoshop Digital Illustrasjon & Art Techniques


Photoshop kan brukes som et verdifullt verktøy for digital reklame illustrasjon og en rekke teknikker. Du kan lage en illustrasjon fra grunnen av eller forbedre eksisterende kunstverk, som opprinnelig ble gjort i maling, blyant eller et annet medium. Lage collage kunst er en annen populær artist teknikk som brukes med Photoshop. Det er også brukt av kunstfotografer for et bredt spekter av kreative "digitale mørkerommet" teknikker.

Digital Illustrasjon i Photoshop

Creative Photoshop Digital Illustrasjon & Art Techniques

Photoshop er et kraftig verktøy for billedkunstnere.

Photoshop kan brukes til å lage en hel illustrasjon, alt tegnet eller malt digitalt. Ved hjelp av en Wacom Tablet (også kjent som en digital pensel) kan bidra til å gjøre prosessen mer effektiv. Det finnes flere verktøy mest nyttige for dette. Pensel verktøyet, blyant verktøyet og airbrush verktøyet er mest brukt til å male i Photoshop. Bare velg dine farger, og trekke med disse verktøyene akkurat som du ville bruke en tradisjonell pensel eller blyant.

Styrking Tradisjonelt Laget Artwork med Photoshop

Creative Photoshop Digital Illustrasjon & Art Techniques

Photoshop gjør tradisjonell artist å gjenskape og forbedre sin opprinnelige arbeid.

Photoshop kan brukes til å ta opp eksisterende tradisjonell maling eller linje kunstverk. Bare skanne eller fotografere din originale kunstverk slik at den kan åpnes av Photoshop. Du kan endre de eksisterende fargene ved å bruke Bildejustering funksjoner, som tillater et mylder av fargeendringer knyttet til tone, fargetone og metning. Du kan også farge i strektegninger, ved hjelp av lag blandingsmodi, satt til "formere", som gjør at de opprinnelige linjene for å vise gjennom.

Collage Teknikker - Kombinere Bilder og kunst sammen

Creative Photoshop Digital Illustrasjon & Art Techniques

Photoshop kan du lage collager uten bruk av lim eller saks.

Photoshop er nyttig for collager. Tidligere kunstnere måtte bruke saks og lim for å kombinere bilder sammen; med Photoshop kan du digitalt klippe ut bilder og sømløst lime dem sammen. Det ferdige collage kan ofte synes så naturlig at det ville være vanskelig å si at bildet er av to fotografier sammen. For en collage, foreta valg av foto biter og lime dem sammen ved hjelp av Rediger> Klipp ut eller Rediger> Lim inn-kommandoen i Photoshop.

Den digitale mørkerommet

Creative Photoshop Digital Illustrasjon & Art Techniques

Digitale speilreflekskameraer og digitale behandlingsteknikker har revolusjonert den fotografiske prosessen.

Photoshop er også et digitalt mørkerom. Det er mulig å behandle dine bilder med tilsvarende resultater som de som finnes i et tradisjonelt mørkerom. Fra å sette eksponering, kontrast og lys nivåer, for å unnvike og brenning, inneholder Photoshop alle verktøyene i form av menyvalg, som vil være tilgjengelig for deg i et tradisjonelt mørkerom. Photoshop har revolusjonert tradisjonell fotografering fordi du ikke lenger trenger å bruke foto behandle kjemikalier for å oppnå de samme resultatene.