D-Link krasjer med Skype

February 11 by admin

D-Link krasjer med Skype


Skype er et messaging program som gjør at lyd, video og tekst chatting. Det fungerer med de fleste rutere, inkludert D-Link-modeller. Hvis du opplever Skype-relaterte krasjer på en D-Link router, problemet er vanligvis på grunn av ruterinnstillingene, miljøforhold eller Internett-tjenesten. De fleste D-Link krasjer kan løses raskt hjemme, uten hjelp av teknisk support.

firmware

En D-Link router krever oppdatert firmware til å kommunisere effektivt med Internett og datamaskinen. Hvis fastvaren er skadet eller foreldet, kan det føre til merkelig oppførsel og uventede krasj. Hvis Skype gjør at ruteren til å kutte ut, kan det hende at programmet ikke er kompatibelt med din firmware versjon. D-Link tilbyr den nyeste firmware-versjoner for nedlasting på sin hjemmeside. Naviger til ruteren modellens produktsiden og klikk på "Support Resources" -kategorien.

båndbredde

De fleste Internett-leverandører sette en båndbredde grense på tjenesten. Hvis du overskrider grensen, kan D-Link router bli overbelastet og krasj, uansett hva dens hastighet evner. Når Skype aktiviteter overskride den tilgjengelige båndbredden, vil du få problemer. Skype krever det høyeste nivået av båndbredde for gruppevideosamtaler med sju eller flere personer. Den anbefaler 8 megabyte nedlasting og .512 megabyte opplastingshastighet. Regelmessige samtaler, derimot, krever bare 100 kilobyte opplasting og nedlasting hastighet.

Ruter Innstillinger

Hvis D-Link router har Universal Plug and Play aktivert, kan det ikke fungere med Skype. Du kan slå av innstillingen i D-Link router administrasjonsgrensesnitt, som du får tilgang til ved å skrive inn IP-adressen i adresselinjen i en nettleser. I kategorien Avansert, fjerner du merket i boksen ved siden av alternativet UPnP. Start ruteren for å tilbakestille Internett-tilkobling. Skype skal nå fungere uten å krasje ruteren.

Miljøforhold

Miljøet kan være en overraskende årsak til Skype krasjer. Mønstre kan hjelpe deg med å identifisere problemer i dine omgivelser. Hvis du slår på en bestemt lys hver gang du bruker Skype for video chatting, og ruteren krasjer, til lyset i seg selv kan være skylden. Ifølge D-Link, lysstoffrør avgir radiofrekvenser som kan føre til det trådløse signalet for å droppe ut og gjøre det synes som om ruteren har krasjet. Hvis du bruker den bærbare datamaskinen for Skype i et bestemt rom, kan trådløse enheter som trådløse telefoner, mikrobølger og spillkontrollere også forstyrre signalet. Andre potensielle problemene omfatter sement, metallgjenstander, tykke vegger eller for mange murer mellom datamaskinen og ruteren.

Related Articles