Dashboard Installasjon Metode for WordPress

I tidligere versjoner av WordPress, brukerne måtte installere elementer ved hjelp av en webserver online filbehandler eller et FTP-program manuelt. Nyere utgaver av bloggen motoren tillate bloggere til å bruke et enkelt dashbord installasjonsmetode i stedet. WordPress plug-ins, skript som utvider funksjonaliteten til WordPress og mal temaer og oppsett for din site support dashbordet installasjonsmetode.

Bruksanvisning

Dashboard Installasjon Metode for Temaer

1 Logg inn på din WordPress nettstedet. Klikk på "Tema" på admin sidepanelet.

2 Klikk på "Installer Temaer." Skriv inn et søkeord, hvis du ønsker å installere et tema fra WordPress depotet. Klikk på "Søk". En liste over temaer vises. Klikk "Install" ved siden av temaet, og klikk deretter på "Aktiver".

3 Klikk på "Last opp" hvis du ønsker å installere et tema du har lastet ned fra en ekstern side. Klikk på "Bla gjennom" og velg tema filen. Klikk på "Install" og deretter "Aktiver" for å aktivere temaet.

Dashboard Installasjon Metode for Plug-ins

4 Logg inn på din WordPress dashbordet og klikk på "Plugins".

5 Klikk "Legg til ny" og deretter "Last opp" hvis du ønsker å installere en plug-in du har lastet ned fra en nettside. Klikk "Bla gjennom" og velg plug-in-filen. Klikk "Install". Start plug-in ved å klikke på "Aktiver".

6 Klikk "Søk" hvis du ønsker å installere en plug-in fra WordPress depotet. Skriv inn søkeordet og klikk "Install" ved siden av plug-in. Klikk på "Aktiver" for å aktivere plug-in.