Data Morsomme fakta for Kids

Data Morsomme fakta for Kids


For klasserommet studie, lekser eller bare for moro skyld, kan barna lære interessante fakta om datamaskiner. Historien til datamaskinen, hvordan datamaskiner fungerer, og hvordan Internett fungerer med datamaskiner tillater barn å oppdage begynnelsen av teknologi verden. Disse fakta gir grunnlag for å utdype kunnskap om informatikk.

Den første datamaskinen

Siden det var alle typer elementer som kan bli klassifisert som en datamaskin, er det vanskelig å fastslå når den første datamaskinen ble opprettet. Den første datamaskinen som ble programmerbar ble opprettet mellom 1936 og 1938 av en mann ved navn Konrad Zuse i Tyskland. Denne datamaskinen ble kalt en Z1, og det sies å være den første elektriske binære drifts datamaskin.

Computer Funksjon Fakta

Datamaskiner i 1940-årene var svært store, fylle opp hele rom. De tok store mengder strøm til å kjøre og beregne informasjon. I begynnelsen datamaskiner fikk enkle oppgaver å utføre, som å legge tallene sammen eller flytte informasjon kalt "data" fra ett område til et annet.

En datamaskin i dag kan behandle millioner av beregninger og instruksjoner som er lagret i en Central Processing Unit eller CPU. Dette gjør computing raskere, lage programmer som spill eller internett enklere å få tilgang. Datamaskiner er mye mindre i størrelse. Mange av dagens telefon er laget i mini-datamaskiner som du kan bære med deg.

Dataprogram Fakta

Datamaskiner operere på et språk å tolke oppgaver eller problemer mennesker spør en datamaskin til å gjøre. Mens data legges inn og lagret på en datamaskin, er det ubrukelig uten en måte å få tilgang til det. Programvare er ulike typer programmer satt opp for å organisere og få tilgang til opplysningene. En datamaskin programmeringsspråk forteller datamaskinen hva informasjonen til adgang i programvaren. General Purpose System Simulator, eller GPS-er, C ++ og programmering Logic, eller mer kjent som PROLOG, er alle eksempler på programmeringsspråk.

Datamaskiner og Internett

Datamaskiner kan videre kommunisere med andre datamaskiner med Internett. The Internet begynte i 1969 som en del av USAs forsvarsdepartementet. Det var først og fremst brukes til å kommunisere mellom andre datamaskiner over nettverk. Som denne forskningen utviklet seg, ble det enkelt å dele informasjon og ressurser på landsbasis.

Teknologien av Internett har vokst ut av myndighetene i USA og brukes over hele verden i dag. Som i 2010, er det en gratis ressurs og er ikke kontrollert av et enkelt selskap.