Datamaskiner og Home Automation

Hjemme automasjon tillater ekstern og automatisk styring av apparater og elektronikk og brukere i økende grad avhengige av datamaskiner for å håndtere disse oppgavene. Takket være teknologiske fremskritt i løpet av de siste to tiårene, datamaskiner nå integreres med en rekke hjemme automasjon aspekter.

Historie

Ifølge en 2005 artikkel i Popular Mechanics, ingeniører fra X10 selskapet utviklet en standard hjemme automasjon protokoll på midten av 1980-tallet. Siden den gang har en rekke selskaper vedtatt protokollen for bruk i vegg brytere, moduler, selvstendige enheter og programvare kontroller.

Egenskaper

Teknologi redaktører på CNet notat som hjemme automasjon brukere kan bruke datamaskiner til å kontrollere aspekter som oppvarming og kjøling, sikkerhet, kommunikasjon og hjemmekinoanlegg. Datastyrt hjemme automasjon kan dimme og lyse belysning, gjøre utgående samtaler i en nødssituasjon, og ta opp video fra overvåkingskameraer. Med nettverkstilkobling, kan hjemme automasjon brukerne tilgang kontroller fra hvor som helst med Internett-tilgang.

Krav

Selv om brukerne kan styre hjemme automasjon lokalt med håndholdte fjernkontroller, må enhetene ligge på et lokalt nettverk for å støtte hele huset automatisering. Å effektivt integrere datamaskiner med disse systemene, må brukerne ha kontroll programvare og en enhet som kobler datamaskinen til hjemme automasjon nettverket.