De beste lærings Games for 10-åringer Online

De beste lærings Games for 10-åringer Online


Ved fylte 10, de fleste studenter er i fjerde eller femte klasse. De har lært grunnleggende engelsk, matematikk handlinger opp til enkel divisjon og har studert historie av slike grupper som romerne eller egypterne. Online spill er en naturlig progresjon for enhver student som ønsker å lære mer, men ha det gøy gjør det.

språk~~POS=TRUNC Arts

Nettstedet Knowledge Adventure (knowledgeadventure.com) har hundrevis av online spill adskilt med slike kategorier som alder, klasse og fag. Blant spillene for 10-åringer er kryssord og den klassiske Hangman.

Spill er delt av slike kategorier på Lær fire God nettside (learn4good.com). Den språk delen inneholder spill for å lære spansk og å undervise engelsk til ESL studenter. Det er grammatikk øvelser og en engelsk nivå test for å hjelpe elevene finne ut hvor de skal være i sin studie.

Matte

The Fun skolens hjemmeside (funschool.kaboose.com) har dusinvis av spill i alle fag. For matematikk studenter, det er Brød Winner, der studentene lærer om prosenter ved å kutte ut en viss mengde av et brød av brød og samtidig unngå germy skadedyr. Eller de kan besøke Bobber bondegård for å prøve seg på å gjenkjenne brøker og primtall.

Matematikk og lesing Hjelp for Kids (math-and-reading-help-for-kids.org) har flere pedagogiske spill, inkludert: Crazy Taxi, hvor spillerne kjøre rundt et spor, og blir bedt om å krasje inn bare visse nummererte biler (for eksempel som de med et tall som er et multiplum av tre); og redusere Fraksjoner Skyt, der de tar sikte på mål for å finne en tilsvarende andel i sin laveste termene.

Vitenskap

At The Jason Project (jason.org), kan studenter og selv hele klasserom ta del i slike interaktive læringsaktiviteter som Operation: Resilient Planet spill, der de prøver for best poengsum på brettet mens hjelpe forskere løse virkelige problemer . En annen gratis nedlasting på nettstedet er Coaster Creator, der elevene kan prøve å best hverandre med ideer for en berg og dalbane.

Et nettsted sponset av Chevron (willyoujoinus.com) har et interaktivt spill kalt Energyville, der spillerne prøver å gi tilstrekkelig energi for en by mens resterende tro mot miljøhensyn.

Historie

The Fun skole nettsiden tar studenter rundt om i verden for å lære om flere tidsperioder og kulturer. Lær om gamle egyptiske sivilisasjonen og forbedre staving med Aton-Ra: The Lost-statuen. I History Quest, kan elevene teste hva de vet om et bredt spekter av historiske emner ved å dra folk og hendelser inn i høyre tidsramme. Nettstedet tilbyr også spillet Independence Day, hvor riktige svar sette av fyrverkeri.