De beste måtene å konvertere AVI-filer å se på TV

De beste måtene å konvertere AVI-filer å se på TV


Du kan se AVI-filer på TV på flere måter. En av de mest populære måtene er å brenne en AVI fil til DVD-R og se den på DVD-spilleren. Det er imidlertid mindre permanente metoder for å se på AVI-filer på TVen, som for eksempel å kopiere dem til flash-stasjoner eller brenne dem på CD-RW eller DVD-RW-plater og spille dem på din spillkonsoll.

Brenne AVI til DVD

Hvis du ønsker å se AVI fil på en DVD-spiller, brenne det på en DVD-R med DVD-brenner programvare. Start med å åpne DVD-programvaren og lasting av AVI-fil. Så lenge det er under 4,7 gigabyte i størrelse eller mindre enn to timer i lengde, bør du ikke ha noen problemer med å feste den på platen.

Velg "Make Movie" eller "Burn DVD" kommandoen i programvaren. Sett inn en tom DVD-R i stasjonen, og klikk på "Start Burn" kommandoen. Nøyaktige instruksjoner variere for hver unike programvare, men disse trinnene er vanligvis identiske og arbeid på de fleste programvare.

Kopier AVI fil til Flash Drive

Hvis du eier en spillkonsoll som støtter AVI-filer og flash-stasjoner, for eksempel USB-pinner eller SD-disker, kan du se AVI fil på TV ved hjelp av spillkonsollen.

Sett USB eller SD disk i datamaskinen, naviger til filplasseringen på filutforsker og dra og slipp filen på harddisken. Hvis stasjonen viser seg som en grønn hake i nederste høyre hjørne av systemverktøylinjen, høyreklikker du på den og velg "Trygg fjerning av maskinvare" før mate USB- eller SD disk fra datamaskinen.

Sett inn flash-enheten inn i riktig spor i din spillkonsoll. Ved hjelp av kontrolleren, navigere til video-delen på konsollen. Avhengig av konsollen du eier, vil filen trolig opp som USB Data eller USB Drive under video-delen.

Brenne AVI fil til CD-RW

Hvis spillkonsollen støtter AVI-filer, kan du brenne filen på en CD-R eller CD-RW. Det er best å bruke en CD-RW, da dette kan bli slettet når du er ferdig med å se filen.

Åpne CD-brenner programvare og dra og slippe AVI fil til den brenne ruten. Sett inn en tom CD i stasjonen og velg "Burn" kommandoen. Ikke gjør noe annet på datamaskinen mens filen brenner. Ta ut platen fra datamaskinen når programvaren forteller deg det er 100% ferdig.

Sett inn CDen i stasjonen på spillkonsollen og naviger til video eller eksterne data utility delen for å se AVI-fil.