De enkleste måtene å tjene penger Online

De enkleste måtene å tjene penger Online


Den enkleste måten å tjene penger på nettet avhenger av dine forutsetninger. Hvis du fokuserer på en aktivitet eller nisje du er lidenskapelig om, øker du sjansen for å lykkes. Etter din lidenskap har den ekstra fordelen at arbeidet ikke vil føle seg så vanskelig som det ville gjort hvis du forfølge en Internett moneymaking idé som ikke er en plass for dine interesser og ferdigheter.

Go Viral

Folk tjene penger på nettet i noen av de mest usannsynlige måtene du kan forestille deg, for eksempel spillere som rake i dollar legge ut videoer av seg selv spille sine favorittspill. Å gjøre dette arbeidet krever en verve for spill og en fengslende personlighet som spiller godt på kameraet. Bedre ennå, komme i forkant av kurven ved å lage videoer av de retts lidenskap du kan ha i en nisje som ikke er mettet. YouTube-opplastinger som går viral spenner fra morsomme til rørende og kan åpne en dør til annonsering penger og produkt tie-ins eller lansere en musikk-karriere. Som du brainstorm online moneymaking ideer, vurdere om de aktivitetene som kreves for virksomheten er ting du er villig til å gjøre for flere timer om dagen regelmessig.

selger produkter

Nettsteder som eBay, Amazon, Craigslist, håndverket nettstedet Etsy og print-on-demand stedet Zazzle er steder hvor du kan selge materielle varer uten å måtte sette opp ditt eget nettsted og med liten eller ingen overhead. Tøm ut garasjen eller selge samleobjekter på en auksjon området, selger håndlagde elementer eller design slagord eller grafisk varer, og du har en rimelig enkel måte å tjene penger. Sophia Amoruso vokste hennes online selskapet Nasty Gal fra selger vintage elementer på eBay til et selskap verdt mer enn $ 100 millioner i løpet av få år. I motsetning til myten, kan statlig omsetningsavgift gjelder, og du slipper å betale skatt på inntektene fra salg på nettet.

Selg Informasjon eller digitale produkter

Hvis du har originalmateriale som du eier rettighetene som kan konverteres til en digital form for nedlasting, slik som e-bøker, instruksjons PDF-filer, videoer eller lydfiler, musikkfiler, programvare eller spill, så å tjene penger på nettet kan være enda enklere . Med digitale produkter, opererer du fra en liten plass og tjene penger med online salg uten å måtte sende produkter. Med mindre du velger profesjonell produksjon i et lydstudio, kan du lage nesten alle av disse produktene hjemme. Sjansene er du allerede har den nødvendige teknologien til å prøve det. Tilby dine digitale produkter for salg på din blogg, hjemmeside eller en markedsplass som Envato. Les alltid vilkårene for tjenesten før du registrerer deg på en online markedsplass. Provisjoner kan være betydelig, og du må ta dem når du setter dine priser.

Tilby en tjeneste

Muligheter til å yte tjenester for penger på nettet er bare begrenset av din fantasi og ferdigheter. Du kan selge nesten alle juridiske tjenester på nettsteder som Fiverr, og online freelancing nettsteder som Elance koble freelance skribenter, redaktører og fotografer med potensielle kunder. For å begynne, definere hva du tilbyr og heller gjøre det passer nettstedets prisstruktur eller sette din egen pris, avhengig av nettstedets retningslinjer. Det hjelper å legge inn prøver av arbeidet ditt, til et bilde av deg selv og en detaljert beskrivelse av hva du har tilby. En høy fokus på kvalitet og kundetilfredshet kan føre til gjenta bedriften og positive vurderinger. Online frilansere er underlagt gjeldende skatter og virksomhet lisenskrav.