De iCal hendelser Disappear

En forskjell mellom vegg kalendere og elektroniske meldinger er at hendelser ikke bare forsvinne av papir kalendere. ICal, Apples versjon av iCalendar Internett-format, gir eiere av Mac, iPhone og andre Apple-maskinvare et verktøy for å spore hendelser og avtaler. Under visse omstendigheter, hendelser plassert i iCal vinner uventet.

Preferanser

I likhet med andre Mac-programvare, inkluderer iCal menyen "Innstillinger" element. Hvis du klikker på "Innstillinger" og deretter på "Advanced", ser du en liste over alternativer for arrangementer. Ett alternativ er å skjule hendelser eller ærend i iCal to-do listen hvis de er ute etter datoene som vises i hovedkalendervinduet. Hvis du bruker en ukentlig kalenderformat, hendelser etter denne uken register i to-do liste. De vil imidlertid pop i synlighet når deres uke kommer opp. Du kan tilbakestille dette med et klikk på den aktuelle "Innstillinger" -knappen.

innstillinger

Dersom hendelser forsvinner etter at du har fullført dem eller etter datoen går, sjekk "Advanced" innstillinger. En innstilling sletter hendelser etter at de har passert; hvis du har utsatt en hendelse uten å oppdatere kalenderen, forsvinner hendelsen etter den opprinnelige datoen. Andre innstillinger fortelle iCal når du skal slette gjøremål hendelser når du sjekker dem av. En annen faktor som kan føre til arrangementer for å forsvinne er listen over kalendertyper på venstre side av kalenderen, hver og en med et kontrollert boksen ved siden av seg. Hvis du fjerner en boks, alle hendelser av denne typen forsvinner før du har sjekket boksen igjen.

synkronisering

iCal er tilgjengelig ikke bare på Mac, men på iPad, iPhone og iPod. Snarere enn å gå inn i samme hendelse på hvert kalenderår, kan du synkronisere hendelser mellom forskjellige enheter, samt med andre kalenderprogramvare som Google Calendar. Apples supportforum inkluderer rapporter fra iCal-brukere som har sett kalenderhendelser forsvinne ved synkronisering mellom ulike plattformer eller ved synkronisering mellom Leopard og tidligere Tiger operativsystem. Web designer Jeffrey Zeldman sier på nettet som Apples 2011 oppdatering til den mobile versjonen av iCal har gjort problemet verre.

betraktninger

Hvis problemet er siste og du har iCal støttet opp hvor som helst, gjenopprette sikkerhetskopien iCal og se om det løser problemet. Når synkronisering med andre kalenderprogrammer, sjekk at du forstår forskjellene. Microsoft Office er Entourage kalenderprogram bruker forskjellige kategorier av hendelser som ligner på den måten iCal bruker kalendertyper, men kalendere og kategorier kan ikke synkroniseres med hverandre automatisk.