Definer Factory Fornyet

Definer Factory Fornyet


Kjøpe ombygd gjør dyre produkter, som for eksempel datamaskiner og TVer, mye rimeligere. Selv om disse gjør bære mer risiko enn en ny enhet, de er store og veldig trygt å kjøpe.

Identifikasjon

Factory pusset refererer til ethvert produkt som en forhandler sender tilbake til produsenten for reparasjon og inspeksjon, og deretter videresolgt.

Vanlige grunner for Fornyet Unit

Produktene er sende tilbake til fabrikken for overhaling for omtrent hvilken som helst grunn. Når en kunde returnerer et produkt til butikken, må forhandleren sende den tilbake for inspeksjon og ompakking. Enheten kan ha opplevd skader under transport, selv noe som "fjollete" som små riper. En åpnet boks fortsatt krever "oppussing".

fordeler

Best Buy melder at fornyede produkter gir shopper en gjennomsnittlig rabatt på 15 prosent til 20 prosent av den opprinnelige prisen. I tillegg har de vanligvis inkluderer en 90-dagers garanti.

betraktninger

Ikke vite historien til et brukt produkt sikkert presenterer potensialet til å kjøpe en "sitron", men fabrikken pusset enheter må oppfylle de samme standardene som nye versjoner av samme modell.

Hvor kjøpe Fornyet Units

De fleste store nettbutikker som Amazon, også selge fabrikken pusset modeller. Noen av de større landbaserte forhandlere som Best Buy, begynner å selge oppussede heter, spesielt i sine elektroniske kataloger. Merk at butikker selger også åpen boks elementer på en rabatt. Disse er ikke pusset opp, men vanligvis en skjerm modell eller mangler en viss del.