Definisjon av Internet Protocol

Definisjon av Internet Protocol


Datamaskiner krever protokoller når de utsettes for Internett for kommunikasjon. Den mest elementære av alle protokoller som lar datamaskiner til og med koble til Internett er kjent som Internet Protocol Suite den.

Identifikasjon

Definisjon av Internet Protocol

For å identifisere datamaskiner, er det etablert IP-adresser.

Hver datamaskin har en adresse der de er identifisert. Dette er kjent som en IP-adresse. Adressen er levert av Internett-leverandøren sin router.

Historie

The Internet Protocol ble utviklet i 1970 av Defense Advanced Research Projects Agency. I 1981 Internet Protocol Suite, som alle datamaskiner bruker til å kommunisere over Internett, ble etablert og publisert.

Hva gjør den?

The Internet Protocol Suite styrer datamaskinens forbindelse med verden. Det styrer også hvordan andre datamaskiner i et nettverk kan ha samme tilgang til verden som den som er koblet direkte til Internett.

Egenskaper

The Internet Protocol Suite inneholder de mest grunnleggende komponentene som brukes av Internett-kommunikasjon, inkludert TCP og UDP. De fleste andre protokoller utviklet sjal rundt denne protokollen suite.

Hvordan det fungerer

Gjennom Internet Protocol Suite, må hver datamaskin sende informasjon i pakker. Hver pakke er som en liten bokstav, og må inneholde informasjon i overskriften som en måte å identifisere datamaskinen (dvs. ,. en IP-adresse) og konteksten inneholder data som datamaskinen vil sende.