Definisjon av Internett-sikkerhet

Definisjon av Internett-sikkerhet


Ungdommer ofte liker å tilbringe tid på internett, utforske, forskning og kommunikasjon med venner. Som engasjerende og nyttig som Internett kan være, er det klokt å ta tiltak for å holde barn trygt fra potensielle skade. Internett-sikkerhet innebærer opplæring om mulige farer og klare grenser for barn som de bruker Internett.

Omfang av Internet Safety

Internett-sikkerhet inkluderer beskyttelse mot trakassering, trusler og identitetstyveri, bemerker Goodwill Fellesskapet Foundation. Opprettholde personvernet på nettet er også en fasett av Internett-sikkerhet. Som barn lese på Internett, er det mulig at de vil få eksponering for potensielt skadelige nettsteder som viser pornografi og vold. Internett-sikkerhet beskytter barna fra uønskede nettsteder.

beskytte Kids

Hold barna trygge på Internett med et sterkt forsvar. Har pågående samtaler om mulige internett farer slik at barna forstår risikoen. Kommunikasjon hjelper også barna gjenkjenne potensielt farlige situasjoner. Be barna aldri til å dele personlig informasjon eller bilder på nettet uten din tillatelse. Diskuter Internett trakassering og mobbing slik at barna kan identifisere disse situasjonene. Plasser datamaskiner i et område av ditt hjem hvor du kan overvåke Internett-aktivitet, råder den amerikanske Federal Bureau of Investigation. Installer programvare for foreldrekontroll på datamaskiner for å blokkere uønskede nettsteder og innhold. Monitor Internett-bruk på datamaskiner og mobile enheter, sjekke et barns sosiale medier og e-postkontoer regelmessig for å sikre at barnet bruker teknologi trygt og ansvarlig.