Definisjon av Microsoft Access i MS Office

Definisjon av Microsoft Access i MS Office


Microsoft Office-programmer gir flere programvareløsninger for virksomheter og private krav. Microsoft Access er database applikasjon, som lagrer poster i tabeller. Det er en mindre løsning enn databaser, som kan koste flere tusen dollar. Microsoft Access har rapportering, skjemaer og database programmering løsninger.

Funksjon

Microsoft Access gir databasetjenester. Programvaren er nyttig for små bedrifter eller enkeltpersoner. Access-databasen kan brukes til nettstedet programmer til å lagre kundeordrer, kontaktinformasjon og selskapets produkter. Tilgang gir også små desktop-applikasjoner, slik at bedrifter kan få rapporter og opprette bruker skjemaer som samhandler med Access-databasen. Alle programmering, rapporter og skjemaer samhandle med Access tabeller, som er de viktigste komponentene som lagrer databaseinformasjon.

Egenskaper

Den viktigste funksjonen i Access-programvaren er tabellen. Tabeller er rader og kolonner som holder et sett med data. For eksempel inneholder en kunde tabell en liste over kunder og deres kontaktinformasjon. Spørringer programmerer objekter som hente, redigere, slette og sette inn poster i tabellene. Rapportene er brukt til å samle informasjon fra databasen og vise analytiske data. Til slutt, skjemaer gir et grensesnitt for brukerne å manipulere dataene i tabellene.

Størrelse

Microsoft Access databaser starte små når du oppretter dem. En ny Access-database kan bare bruke noen få kilobyte harddiskplass. Hver gang brukeren setter flere poster i databasetabellene, vokser filstørrelsen. Av denne grunn bør bedriftseiere sikre at god plass er gitt på web-serveren når vert en Access-database.

fordeler

Microsoft Access fordeler små bedrifter som allerede eier et eksemplar av Microsoft Office. Siden ingen andre penger er nødvendig for database-programvare, det sparer bedriftene penger i stor database design, vedlikehold og personalkostnader. Det er også enkelt å bruke, og det finnes flere online referanser og tutorials. Klassene er også tilgjengelig, slik at bedriftseieren kan lære Tilgang raskt og komme i gang med programvaren.

betraktninger

Microsoft Access fungerer godt med små bedrifter, men som bedriften vokser, bremser Tilgang ytelse. Bedrifter som vokser til flere titalls ansatte og flere hundre nettsidebesøk kan se et ytelsesproblem i programmer som bruker Access-databasen. Bedrifter trenger å utvide til bedriftsapplikasjoner når Access ytelse lider.