Definisjon av Zip Utvinning Standardbane

En ZIP utvinning standardbanen er der noen spesiell arkivet management program pakker ut ZIP-arkiver som standard. Du kan ofte endre denne banen som helst mappe på datamaskinen din, enten for alle ZIP arkiver eller for en. Å vite hvor standardbanen er hjelper deg å finne filene etter at du pakke dem ut.

ZIP-filer

En ZIP-fil er et arkiv av andre filer som er komprimert med et hjelpeprogram. Den komprimerte arkivet er ofte mye mindre enn filene ville være i sin ukomprimerte form, noe som er nyttig for lagring og overføring. Mange forskjellige komprimering formater eksisterer, for eksempel RAR, TAR og 7z, men ZIP er den mest brukte på Windows-maskiner. Windows 7 har de innfødte evnen til å lage og pakke ut ZIP arkiver uten behov for tredjeparts verktøyprogrammer. De fleste komprimeringshjelpeprogrammer kan håndtere ZIP-filer.

standard Sti

Hver ZIP verktøyet har sin egen standard banen for å pakke arkiver. Normalt setter verktøyet standard banen til å være den samme katalogen som ZIP-filen ligger i Windows. Men andre operativsystemer handle annerledes. For eksempel, noen versjoner av Linux sette standard banen til Hjem-mappen. Til slutt, noen komprimering verktøy satt en standard banen for å være den siste katalogen som brukeren hentet et arkiv. Din utility program skal vise deg hvor det kommer til å pakke ut filene i arkivet før den utfører utvinning.

Endre Sti

Noen komprimering verktøy kan tillate deg å sette en standard banen for alle ZIP-arkiver. Hvis programmet du bruker gjør det, vil du finne innstillingene i en Innstillinger eller Alternativer-menyen. Du kan endre katalog for ethvert individ ZIP arkivet før du pakker. Når du klikker på "Extract" i hjelpeprogrammet, vil du se en navigasjonsmeny av katalogene på datamaskinen. Naviger til den du ønsker, før du klikker på "Pakk ut" igjen. Hvis du ikke velger en katalog, vil ZIP trekke til standardbanen, som er markert i navigasjonsmenyen.

betraktninger

Hvis du pakker en masse ZIP-arkiver, kan det ikke være en god idé å trekke ut alle ZIP-filer til samme standard banen. Med mindre du manuelt flytte filene før utpakking et annet arkiv, kan du få filene mikset og ikke vet hva som hører med det. I stedet, pakke arkiver til katalogen du vil bruke dem, så du trenger ikke å flytte dem manuelt. Til slutt, før utpakking et arkiv, sjekk innholdet for malware hvis du har lastet ned filen fra Internett.