Deler av Computer regneark

December 10 by admin

Deler av Computer regneark


Datakurs for barn er like viktig som noe annet kurs på skolen i disse dager, som å vite hvordan du skal bruke og navigere i programmer på en datamaskin er integrert i det totale læringsmiljøet. For de som bare lære å bruke en datamaskin, er det en rekke regneark lærere kan distribuere at quiz folk på de ulike delene av datamaskinen og hvordan du bruker forskjellige programmer.

hardware Identification

Den fysiske maskinvaren i datamaskinen, alt fra skjermen til tastaturet til musen, er det første skrittet når man lærer om datamaskiner. Bilder eller tegninger kan bli presentert på en datamaskin regneark og de som bruker det bør prøve å identifisere hvert stykke maskinvare. Dette kan gjøres ved å ha en liste over hardware navn for elevene å bruke til å fylle en tom, eller ved å matche bokstaven ved siden av navnet til tegningen av et stykke maskinvare. Denne quizen kan tas et skritt videre ved å spørre elevene beskrive på sine regneark hva hver stykke maskinvare gjør.

programvare Identifisering

Å vite hva programmer er på hver datamaskin er neste trinn. Ikoner av forskjellige programmer som skal vises, alt fra nettlesere til tekstbehandling til fotografering og redigering programmer. Elevene bør bli bedt om å merke og identifisere hver av disse programmene basert på sine ikoner og deretter gi en beskrivelse av hva programmet gjør, og når de ville trenge å bruke dem. Lignende biter av programvare bør også være gruppert sammen og forskjellene mellom dem skal beskrives.

Screen Layout

Computer regneark bør også bryte ned hvor alt er plassert på en dataskjerm, alt fra forskjellige mapper, harddisk ikoner, dokker for applikasjoner og fil menyer som tillater brukere å utføre forskjellige oppgaver i et program. Disse dataarkene skal dekke skjerm oppsett på både Macintosh og PC, som de har sine vanlige operativsystemverktøyene på forskjellige steder. Skjermbilder eller diagrammer for hver desktop skal presenteres i regnearket og elevene bør bli bedt om å merke hver del. Spørsmål om hvordan du finner et bestemt program eller om hvordan du gjør en bestemt oppgave kan også bli spurt, og studenten skal ha for å beskrive prosessen i regnearket.

Related Articles