Dell ekstern skjerm Oppløsning problemer

Alle Dell stasjonære datamaskiner og mest moderne bærbare datamaskiner fra Dell kommer med minst én kontakten for å koble en ekstern skjerm til. De mest vanlige stikkontakter inkludere video graphics array, digital video interface og high-definition multimedia interface. Den tidligere utganger analoge signaler, de to sistnevnte, digitale signaler. Noen eksterne skjermer som krever liten eller ingen konfigurasjon gang koblet til, men enkelte innstillinger eller maskinvare kan føre til problemer med videooppløsning.

grafikk Begrensninger

Til videoutgang, Dell datamaskiner bruker maskinvareenheter kalt grafikkort eller skjermkort. Datamaskiner med dedikert grafikk har et eget kort installert et utvidelsesspor; datamaskiner med integrert grafikk har video hardware innebygd i hovedkortet. Den tidligere er oftest funnet i Dells stasjonære. Sistnevnte er vanligvis funnet i Dells bærbare, selv om høyere end bærbare datamaskiner har ofte et eget kort. De fleste integrerte kort har betydelige begrensninger i forhold til dedikert grafikk; i motsetning til sistnevnte, trenger ombord grafikkløsninger ikke har dedikert minne, krever kortet til å dele RAM med resten av enhetene som er koblet til PCen. Siden integrerte kortene brukes begrenset teknologi, noen ikke støtter høyere skjermoppløsninger at enkelte eksterne skjermer kan kreve.

oppløsning Innstillinger

Microsoft Windows tilbyr løsninger for å endre oppløsningen på en tilkoblet skjerm. Høyreklikke på skrivebordet åpner en hurtigmeny liste noen alternativer som er utformet for å tilpasse utseendet på maskinen; velger Skjermoppløsning åpner en modul som brukes for å styre videoutgangen på den eksterne skjermen. Du kan velge en ny resolusjon for skjermen fra Oppløsning-rullegardinmenyen.

enhetsdriver

Grafikkort krever en enhetsdriver, et program, for å få innspill fra operativsystemet og initiere programvarerutiner når du får beskjed. Microsoft Windows bruker generiske drivere for å fungere grafikkortet hvis det ikke kan finne en bestemt driver for kortet. Dell Support gir drivere for sine grafiske enheter; produsenten gir ut oppdateringer for kortene hvis et eldre program inneholdt feil, eller om den nye driveren tilføyer ytterligere evner til kortet. Hvis en grafikk enheten støtter ikke en bestemt oppløsning, kan datamaskinen være å bruke generiske skjermdrivere, eller driveren for kortet kan være utdatert. Device Manager, som finnes i Kontrollpanel, inneholder en database over alle enhetsdrivere som er installert på Dell PC.

USB

Hvis en Dell bærbar PC mangler en videokontakt, kan en skjerm legges til datamaskinen via en universell seriebuss til VGA, USB til DVI eller USB til HDMI adapter. Skjermen kobles til adapteren og adapteren plugges inn i en USB-port. Videooverføring lider, men på en USB-grensesnitt, som teknologien er ikke på langt nær så fort som VGA, DVI eller HDMI. Siden USB ikke ut video, så vel som de foregående teknologier, kan eksterne skjermer koblet til en av disse adapterne ikke bruker riktig oppløsning selv etter at du har varslet skjerminnstillingene.