Dell Inspiron bærbare Kontrast og lysstyrke Hjelp

Dell Inspiron bærbare Kontrast og lysstyrke Hjelp


Dell Inspiron bærbare datamaskiner kan bestilles direkte fra Dell, og du kan få alle klokkene og plystre eller bare en grunnleggende datamaskin. Når du tar den ut av esken, er det allerede lastet med programvaren, men det vil fortsatt være tilpasninger som du vil ønske å gjøre for å skape den perfekte bærbare for dine behov. Det kan være lurt å ta justerer kontrasten og lysstyrken på skjermen, noe som gjør det lettere på øynene dine.

Justere lysstyrke og kontrast på Dell Inspiron

http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins6000/en/om/D5181bk5.pdfAlong nederst på skjermen er små ikoner for ulike bruksområder. Den store blå sirkel med Windows-logoen i nedre venstre hjørne er "Start" -knappen. Bruk dette til å endre mange av innstillingene, finne verktøy, finne programvare og koble til Internett.

Klikk på "Start", "Control Panel". Kontrollpanelet er der du endre det meste av ting knyttet til virksomheten. Klikk en gang på "Hjelpemiddel", som tar deg til hvor du kan gjøre datamaskinen snakke eller du kan snakke til den, eller i dette tilfellet, endre lysstyrke / kontrast.

Klikk en gang på "Optimize Visual Display", og du kan endre kontrasten av elementene som du ser på skjermen. Du har også en "Magnifier" for å gjøre skriftene større. Etter at du har satt det slik du vil ha det, klikk "Lagre", som gjør at endringene skal være permanent eller til du endrer dem igjen.

Det er mange alternativer du kan endre hvis du er hørselshemmet, synshemmet eller kan ikke skrive, og det er her du kan gjøre datamaskinen arbeidet for deg.