Dell Latitude D630 Spesifikasjoner

Dell Latitude D630 laptop tilbyr sikkerhet, mobilitet og holdbarhet for IT-profesjonelle eller brukere på farten. Med tanke på bærbarhet, utviklet Dell D630 for å være en trygg faglig arbeid laptop med flere sikkerhetsnivåer, inkludert en harddisk lås og harddiskkryptering. De tøffe metall case og SSD-harddisker redusere skader fra fall og støt, og den store skjermen og integrert grafikk gir en høy oppløsning. D630 kan du arbeide og spille uansett hvor du er.

ytelses~~POS=TRUNC

Den D630 kjører på en Intel Core2 Duo-prosessor med hastigheter på opptil 2,4 gigahertz og et nivå 2 cache av 4 megabyte. Prosessoren er kraftig nok til å håndtere flere applikasjoner så vel som Windows Vista operativsystem. Hovedkortet inneholder fire spor for tokanals DDR2-minne og kan holde opp til 4 gigabyte random access memory. Den D630 integrerer et Nvidia Quadro NVS 135M grafikkort for mer skjermminne og støtte eller en Intel Graphics Media Accelerator X3100 for grafikkstøtte direkte fra hovedkortet.

fysiske spesifikasjoner

Den bærbare måler 13.27 inches bred, 9,37 inches dyp og 1,26 inches høy med skjermen i lukket stilling. Med standard utstyr, den veier ca 4.37 lbs. Brukerne kan velge mellom to ulike 14,1-tommers skjermer: den WXGA og WXGA +. Den WXGA tilbyr en maksimal oppløsning på 1280 x 800 piksler, og WXGA + tilbyr 1440-by-900 piksler. Den økte oppløsningen gir skarpere klarhet, men krever ekstra videominne.

Drives og utvidelser

Latitude D630 inneholder en 7200-rpm harddisk med 60- til 180GB lagringsplass avhengig av modell. Den bærbare aksepterer også SSD-disker for ekstra holdbarhet eller krypterte harddisker for sikkerhet. Bygget for mobilitet, gjør den bærbare datamaskinen ikke har noen optiske stasjoner for å lese CDer eller DVDer, men den bærbare gjør grensesnittet med modulære stasjoner. Den bærbare har fire USB-porter, samt standard modem, Ethernet, lyd og VGA-porter.

Nøkkelegenskaper

Dell produserte D630 med sin reiseklar pakke, som inkluderer en magnesium-legering tilfelle gi holdbarhet i tilfelle av dråper eller andre skader. Brukere kan koble seg til Internett ved hjelp av bærbare Ethernet-port, modem eller innebygd 802.11b / g / n trådløst kort. En integrert Bluetooth-mottaker tillater brukere å koble Bluetooth-enheter direkte til den bærbare datamaskinen, og en HyberBand Diversity antenne forbedrer trådløst og mobilt bredbånd ytelse.