Dell og Lexmark kompatible blekkpatroner

Dell og Lexmark kompatible blekkpatroner


Bruke kompatible eller generiske skriver blekk spare mye penger. Blekkskrivere er billig å kjøpe, men blekket er dyrt, så ved hjelp av en kompatibel blekkpatron løser problemet. Sørg for at valg av riktig match, som noen typer blekk føre til problemer med skriveren og noen påvirker skriver resultater. Bilder kan ikke være så lys eller annen grafikk kan lide. Lag et notat at den rimeligste kompatibel blekkpatron er ikke alltid det beste valget.

Produsenter og selgere

Phoenix lage sin egen merkevare av kompatible og er ca 50 prosent billigere enn den opprinnelige. Jet Tec er en annen leverandør som også selger kompatible blekkpatroner 50 prosent lavere enn merkevarer. En advarsel med disse patronene er å bruke gummihansker når du installerer, så blekket har en tendens til å komme på fingrene. Tenk Ink produsere sin egen linje av kompatible blekkpatroner til om lag 50 prosent under merke pris, men disse blekk kan føre til problemer med skriveren, avhengig av modell. Disse alle selger direkte fra Internett, men koster mindre med online blekk spesialiserte forhandlere. Alt arbeide med Dell og Lexmark-skrivere.

Forhandlere på Internett

Choice Stationers selge Tenk patroner på en 80 prosent rabatt. Kassetten Folk selger også Jet Tec kassetter til 80 prosent av. Ink Factory og skriver blekk selge reproduserte Dell og Lexmark-kassetter for rundt 35 prosent billigere enn de merkenavn. Staples selger også kompatible blekkpatroner til Dell og Lexmark på cirka 40 prosent mindre enn merkenavn. Staples er tilgjengelig på eller offline.

saker~~POS=HEADCOMP Stores

Alle disse selskapene selger fra Internett, men Jet Tec og andre kompatible kan kjøpes i detaljpapirhandlere butikker også. Selv Asda og Tesco selger blekkpatroner mye mindre enn veiledende priser. Når du installerer kompatible, les bruksanvisningen nøye, da de fleste krever etiketten under for å holde på plass. Hvis en kompatibel blekkpatron ikke fungerer, prøv å sette den igjen og lytte etter klikk når den låses på plass.